Jana Pendapatan Tambahan Secara Bermentor

5/20/2018 Unknown 0 Comments

Seronokkan ada Mentor-Protege ??? Bagaimana nak jana pendapatan tambahan yang mudah serta menyeronokkan.

Mari teruskan baca kisah Puan Farah Ramli

************************************

Mentor FarahFarah memilih shaklee sebagai sumber pendapatan tambahan bagi menampung keperluan keluarga yang makin membesar dalam keadaaan ekonomi yang semakin mencabar.


Pada mulanya saya merupakan pelanggan Set Menyusu sejak Jun 2013. Kemudian, pada Januari 2014 saya ambil keputusan daftar keahlian Shaklee. Saya ambil keputusan untuk daftar ahli kerana melihat perbezaan harga setiap suplemen dan produk Shaklee antara harga ahli dengan harga retail amat jauh jimatnya.


Di samping dapat penjimatan harga, bonus pun boleh dapat. Best sangat bila konsisten dapat bonus dari Shaklee setiap pertengahan bulan.


Dengan berbekalkan modal keahlian rm80, alhamdulillah saya telah dapat pulangan modalnya tidak sampai 2 bulan. Secara konsistennya saya berjaya mendapat bonus bulanan di samping untung runcit di atas setiap penjualan suplemen mahupun produk Shaklee.


Pencapaian saya dalam perniagaan Shaklee, Mac 2016 dapat naik rank Supervisor dan Feb 2017 naik rank Senior Supervisor. Alhamdulillah pada Shaklee Conference 2017, saya telah di nobatkan 2 award iaitu “New Rank Achievement” dan “Leadership Consistency” bagi kategori Supervisor.


Bagi saya sangat berharga award tersebut. Bukan hanya buat diri sendiri malah buat ahli keluarga, mak ayah serta ahli Team Carehappytips. Bersyukur sangat kerana waktu naik ke pentas ambil award ini saya sedang sarat mengandung anak keempat.


Saya ada ahli keluarga yang besar terdiri dari Team Celikvitamin, OSF, Supermom dan iReach. Dalam ni kami di ajar tentang konsep USB iaitu Use, Sharing dan Build. Bila kita konsisten ambil suplemen atau produk Shaklee, seterusnya kita sebarkan kebaikan kepada ramai orang dan kita bina empayar bisnes supaya lebih meluas. Kami juga ada kumpulan Mentor-Protege, Tsunami, TheBigKahuna, pemasaran secara Online dan Offline.


Alhamdulillah sekarang saya dapat lebih konsisten memberi kebaikan dari bonus dan juga produk Shaklee kepada ahli keluarga, kawan-kawan serta rakyat Malaysia. Bagi yang berminat sebagai kerjaya Work At Home Mom (WAHM), pilihlah Shaklee sebagai kerjaya anda. Sesungguhnya pilihan ANDA adalah BIJAK.


Seterusnya, impian saya adalah untuk membantu melahirkan ramai yang berjaya menjana pendapatan 4-5 angka sebulan di bawah Team Carehappytips. Di samping mereka dapat mencapai impian atau Vision Board masing-masing.


Bisnes Shaklee ini tidaklah rumit, Saya ajar apa yang saya sudah buat serta yang di ajar oleh Mentor-mentor HEBAT yang lain. Jika anda masih mencari sumber pendapatan modal rendah tanpa kerugian, Shaklee ada jawapannya.
MELABURLAH untuk KESIHATAN MASA DEPAN ANDA. Terapi diri di samping menjaga kesihatan badan. Jika tidak boleh telan tablet atau rasa banyak sangat yang perlu ambil secara konsisten boleh la ambil SIRAP VIVIX yang SANGAT SEDAP.
BEST DEAL

boleh hubungi Farah untuk konsultasi PREMIUM : Saya memang hendak membantu anda.


Untuk maklumat lanjut dan FREE Consultation

Shaklee Independent Distributor ID : 1107056
Cara mudah terus daftar dengan saya, KLIK :

&
JOIN NOW

Email : carehappytips@gmail.com
Fb : Cahaya Farah     Fanpages : Kedai Carehappytips
Instagram : carehappytips_farah
SMS/WHATSAPP : 012-6713780
www.wasap.my/+60126713780

Jadi apa tunggu lagi ? ORDER SEKARANG. Hanya SATU KLIK

Kawasan COD :

Seri Kembangan - UPM - Bangi - Alam Sari - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra -
Bukit Mahkota - Nilai Impian - Batang Benar - USIM - GMI - MFI - KUIS - Jenderam - Dengkil - Banting - Alor Gajah - Masjid Tanah - Pulau Sebang - Tampin - Pulapol - Jalan Semarak - UTM

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq