Pertengahan Bulan Shaklee Bayar Bonus Bagi SID yang Mencapai Target

1/14/2016 Unknown 1 Comments

BismillahShare cerita #SID

Alhamdulillah seperti kebiasaan $hakl33 masukkan bonus kepada SID yang mencapai targetnya pada setiap 15hb setiap bulan. Tetapi selalu $hakl33 masukkan lebih awal, kalau saya cek di akaun CIMB pada 14hb insyaAllah bonus $$$ dah masuk. Syukur hari ni cek bank online untuk bonus $hakl33 saya...duit sudah masuk...syukur alhamdulillah atas nikmatMu Ya Allah.

Alhamdulillah ini merupakan bulan kedua
Siti Khuzaimah
Masliana Yahaya
#mak
mereka mendapat bonus dari $hakl33.


Cerita ringkas mengenai pencapaian mereka. Duit modal untuk mereka daftar ahli telah mendapat pulangan yang sungguh lumayan. Rezeki mereka, semasa mereka daftar keahlian, $hakl33 menawarkan #vitalea percuma.


Anda bayangkan, pada peringkat awal mereka hanya keluarkan RM80...$hakl33 bayar semua dengan nilai RM88.75. Kemudian, mereka berjaya meraih 2 bulan bonus secara berturut-turut.


Masliana Yahaya juga telah berjaya mendapat hadiah #bonanza $haklee pada bulan Disember 2015. InsyaAllah $hakl33 pos pada bulan Februari 2016.


Kita sertai $hakl33 bukan hanya mengejar bonus $$$ tetapi yang paling utama...kita dapat membantu orang yang tersayang, jiran-jiran atau masyarakat meningkatkan kualiti kesihatan dan hidup bagi melancarkan urusan ibadah mereka ke jalan yang di berkati Allah swt dunia akhirat mereka.


Jom tonton Video EMPAT Semangat Baru Mak Bintang di Jom Hebat Mega 2014

 

EMPAT Semangat Baru Mak Bintang di Jom Hebat Mega 2014 from iReach HD on Vimeo.

- tak ramai downline?
- sokongan suami?
- atasi ketakutan?
- apa yg best kalau kaya?

Rekod IBG CIMB saya, Jan 2016

Alhamdulillah Jan 2016 merupakan tahun kedua saya dalam perniagaan $hakl33. Pelbagai ilmu dan pengalaman telah saya perolehi. InsyaAllah saya juga bakal melebarkan empayar ke Alor Gajah.  Saya berada di bawah tunjuk ajar kumpulan celikvitamin yang sungguh luas bidang ilmunya. InsyaAllah jika anda terfikir untuk jana pendapatan tambahan. Boleh la ringankan tangan telefon atau whatsapp saya. InsyaAllah saya cuba menjawab dengan segera yang mungkin.


Sekiranya perkongsian cerita ini menarik dan bermanfaat buat anda...Sudilah anda share dengan ahli keluarga mahupun kawan-kawan yang lain.Best deal...
boleh hubungi Farah untuk sebarang pertanyaan
suplemen kesihatan...Saya memang hendak membantu anda.

Untuk maklumat lanjut dan free consultation

Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

Cara mudah terus daftar bawah saya, klik:

DAFTAR MUDAH
&
Klik "JOIN NOW"


Instagram : carehappytips

SMS/WHATSAPP : 012-6713780
Kawasan COD : 
Seri Kembangan - Sungai Ramal Dalam dan Luar - Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian -  Jenderam - Dengkil - Banting - Alor Gajah - Masjid Tanah -
Pulau Sebang - Tampin

1 comment:

  1. ramai juga orang opis yang masuk shaklee nih.

    semoga berjaya ye.

    ReplyDelete

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq