Pengedar Shaklee COD Produk NW Cleanser ke Dengkil

1/15/2016 Cahaya Farah 7 Comments

Bismillah,

Share cerita #cod

First time #cod #dengkil
Alhamdulillah gembira saya dapat COD NW Cleanser ke PLKN Paya Indah, Dengkil.
Walau belum sampai kampung Banting...tapi bila dah lalu jalan nak menghala ke Banting...hati dah rasa sungguh happy...berbunga syukur

NW Cleanser

On the way ke simpang Jenderam dari traffic light Bangi Lama...tup-tup ada #roadblock bawah laluan highway. Hati mana yang tak cuak...lebih-lebih lagi bila tingat roadtax baru tak tampal lagi.

Alhamdulillah sekarang dah jadi amalan, masuk kereta terus pakai seat belt. Dengan selamba saya perlahankan kereta...untuk ambil roadtax dalam dashboard. Cari-cari tak jumpa...muka dah mula cuak...hati dah mula risau...alahai kena saman ke...Redah je la, Allah maha membantu...sekilas terus teringat...ooo ayah dah pasangkan roadtax baru.

Baru rasa lebih confident lalu depan polis yang memang cek tarikh roadtax mati bila...Polis yang paling belakang...siap geleng kepala...sebab dengan selamba perlahankan kenderaan ala-ala nak berhenti...Alhamdulillah memang takde kereta yang memecut di belakang.
Moral of the story:
kalau rasa dah buat salah jalan raya...redah je...paling utama kalau malam...
pasang lampu dalam dan turunkan cermin sikit (sebelum tu memang betul-betul polis atau JPJ yang buat roadblock). 

Pelbagai ilmu dan pengalaman telah saya perolehi. InsyaAllah saya juga bakal melebarkan empayar ke Alor Gajah.  Saya berada di bawah tunjuk ajar kumpulan celikvitamin yang sungguh luas bidang ilmunya. InsyaAllah jika anda terfikir untuk jana pendapatan tambahan. Boleh la ringankan tangan telefon atau whatsapp saya. InsyaAllah saya cuba menjawab dengan segera yang mungkin.


Sambil jalan-jalan boleh la singgah dan tinggalkan komen di post saya. Saya suka membaca perkongsian idea kawan-kawan.


Best deal...
boleh hubungi Farah untuk sebarang pertanyaan
suplemen kesihatan...Saya memang hendak membantu anda.
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

Instagram : carehappytips

SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Kawasan COD : Sungai Ramal Dalam dan Luar - Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian -  Jenderam - Dengkil - Banting - Alor Gajah - Masjid Tanah - Pulau Sebang

7 comments:

  1. berhati2 di jalan raya. kdg kala kecut perut gak bila ada roadblock. sy follow google plus puan. tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu tuan...rupanya yang geleng tu...dia dh nampak saya belum tukar roadtax baru...

      Delete
  2. saya mencari button follower blog....done follow google+

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih tuan, follow G+ saya
      semoga berjaya...:)

      Delete
  3. ohh..

    dekat aje ngan banting.

    takde la jauh sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Tuan Titan...

      Banting memang dekat

      Terkenal dengan kerepek SEDAP dan harga berpatutan

      Delete
  4. kadang ada juga terlupa check raodtax, tengok dah mati...tapi konfident ja lalu...apa nak buat lupa....adakala terlepas dengan ceramah panjang

    ReplyDelete

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq