Perkhidmatan Terbaik Pengedar Shaklee di Kawasan Sungai Ramal

10/27/2015 Unknown 2 Comments

Salam dan Hi Semua...:)

SID Cahaya Farah
Saya merupakan pengedar Shaklee COD terbesar di Taman Impian Putra dan sekitar kawasan Sungai Ramal Dalam dan Luar dengan ready stok. Sudah lama saya asyik keliru mana Sungai Ramal Dalam...mana Sungai Ramal Luar. Mana Sungai Merab Dalam...mana Sungai Merab Luar.

Alhamdulillah dengan izin Allah saya telah mendapat SID baru di sekitar Sungai Ramal Luar. Beliau sungguh positif dengan suplemen Shaklee. Puan As telah bersetuju mengambil SET SENDI dan GLA.

Sejak 27 Okt insyaAllah saya sudah dapat bezakan mana Sungai Ramal Dalam...mana Sungai Ramal Luar. Mana Sungai Merab Dalam...mana Sungai Merab Luar.

Impian nak menunaikan UMRAH ni yang membuka minda saya untuk mendaftar keahlian Shaklee. 


Set Umrah By AInul Malik from iReach HD on Vimeo.

Kepada peminat supplemen dan produk Shaklee. Saya pengedar Shaklee Cash-On-Delivery (COD) anda di sekitar Taman Impian Putra (TIP) dan Bandar Seri Putra (BSP). Ramai pelanggan-pelanggan Shaklee yang ingin SIHAT dan BERTENAGA gemar berurusan COD dengan saya. Ramai juga rakyat Malaysia yang bergelar lelaki di luar sana yang sudah mula menjaga kesihatan mereka dan ada yang ambil suplemen secara COD dan ada juga yang terus daftar keahlian.

Mengapa anda suka COD dengan saya...?

Ini maklumbalas terkini dari pelanggan dan telah mendaftar keahlian di bawah empayar CAREHAPPYTIPS ... "PERKHIDMATAN TERBAIK penghantaran sampai ke RUMAH. Syukur alhamdulillah bila ucapan ini masuk ke dalam telingan saya dan meresap ke dalam jiwa saya. Terganti sudah penat lelah saya berusaha mencari lokasi yang di tuju, Syukur dengan izin Allah dan redha suami akhirnya saya selamat sampai di tempat yang di tuju dengan mudah dan lancar.

Lain-lain perkara:
- suplemen dan produk yang anda perlukan insyaAllah saya ada.
- saya berikan perkhidmatan COD yang terbaik buat customer saya sekitar TIP dan BSP.
- konsultasi percuma secara online atau offline saya berikan sepanjang anda menjadi customer saya...insyaAllah bakal SID di dalam kumpulan saya.
- customer saya pasti rasai perubahan dan kebaikan dalam dirinya sebelum dan selepas amalkan suplemen Shaklee.


Sekiranya maklumat COD ini mudah dan membantu anda. Sila hubungi saya untuk dapatkan maklumat lanjut.

Sekiranya perkongsian cerita ini menarik dan bermanfaat buat anda...Sudilah anda share dengan ahli keluarga mahupun kawan-kawan yang lain.Best deal...
boleh hubungi Farah untuk sebarang pertanyaan
suplemen kesihatan...Saya memang hendak membantu anda.

Untuk maklumat lanjut dan free consultation

Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

Cara mudah terus daftar bawah saya, klik:

DAFTAR MUDAH
&
Klik "JOIN NOW"


Instagram : carehappytips

SMS/WHATSAPP : 012-6713780
Kawasan COD : 
Seri Kembangan - Sungai Ramal Dalam dan Luar - Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian -  Jenderam - Dengkil - Banting - Alor Gajah - Masjid Tanah -
Pulau Sebang - Tampin

2 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq