carehappytips Menang Giveaway September 2015

10/06/2015 Cahaya Farah 5 Comments

carehappytips Menang Giveaway September 2015... syukur alhamdulillah. Giveway dari ummiseri.com dan miminadam.com

Hadiah yang tidak di sangka dan terduga...tapi memang mengharap untuk menang pun...hehe. Harapan masuk giveaway memang sebab nak menang...tapi itu semua ketentuan dari Allah. 

Alhamdulillah Farah telah menang 1 hadiah daripada Segmen Giveaway dan 1 bloglist daripada blog
 
Korang mesti nak tahu kan Giveaway apa yang Farah menang.

Dari Giveaway ummiseri.com, Farah dapat anugerah bloglist Oktober...:)

Tengok blog F: www.carehappytips.com
 Senarai pemenang bagi Giveaway ummiseri.com



Dari Giveaway miminadam.com,  Farah dapat novel travelog. Memang ada gak pinjam buku travelog dari library Selangor...alhamdulillah ni dapat hadiah terus...syukur.

Senarai pemenang Giveaway miminadam.com
Korang nak jalan-jalan cari tips produk-produk atau berita yang hangat ke boleh la singgah ke blog ummiseri.com.

Kalau nak macam-macam tutorial boleh la singgah lepak-lepak kat blog miminadam.com.

Alhamdulillah rezeki untuk anak-anak bulan September...boleh dengar mummy bacakan kisah travelog untuk ubat mengantuk...;)

Sekiranya tips dan artikal ini memberi manfaat pada anda...boleh la praktiskan. Boleh la share sekiranya ini dapat memberi manfaat pada pembaca budiman yang lain.

Best deal...
boleh hubungi Farah untuk sebarang pertanyaan
suplemen kesihatan...Saya memang hendak membantu anda.
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

Instagram : carehappytips

SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Kawasan COD :
Bangi - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian -  Salak Tinggi - Dengkil - Banting

 

5 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq