carehappytips Menang Giveaway MiminAdam Travelog Book

10/21/2015 Cahaya Farah 8 Comments

carehappytips Menang Giveaway September 2015... syukur alhamdulillah. Giveway dari miminadam.com

Hadiah yang tidak di sangka dan terduga...tapi memang mengharap untuk menang pun...hehe. Harapan masuk giveaway memang sebab nak menang...tapi itu semua ketentuan dari Allah. 

Korang mesti nak tahu kan Giveaway apa yang Farah menang. Alhamdulillah Farah telah menang 1 hadiah daripada Segmen Giveaway MiminAdam iaitu Travelog Book. 

Travelog Book
 

Hadiah yang sungguh cantik di mata anak-anak dan di hati mummy. Aisya macam tau-tau jer saya nak gi travel. Yup memang sedang menyusun impian untuk ambil peluang ke Bangkok 2016, insyaAllah.


Senarai pemenang Giveaway miminadam.com
Kalau nak macam-macam tutorial boleh la singgah lepak-lepak kat blog miminadam.com.

Alhamdulillah rezeki untuk anak-anak bulan September...boleh dengar coretan mummy dalam buku travelog untuk ubat mengantuk...;)

Sekiranya tips dan artikal ini memberi manfaat pada anda...boleh la praktiskan. Boleh la share sekiranya ini dapat memberi manfaat pada pembaca budiman yang lain.

Best deal...
boleh hubungi Farah untuk sebarang pertanyaan
suplemen kesihatan...Saya memang hendak membantu anda.
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

Instagram : carehappytips

SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Kawasan COD :
Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Jenderam - Nilai Impian -  Salak Tinggi - Dengkil - Banting

8 comments:

  1. wahhh ade name kita lah :D hihihihiih alhamdulillah hadiah nya sampai dengan selamat dekat kak farah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ so much Aisya...Aisya bakal menjadi ibu muda insyaAllah. Gigih dengan tanggungjawab sebagai isteri dan juga pelajar, coming soon sebagai ibu solehah pula.

      Saya kagum dengan semangat Aisya. Keep it up...

      Delete
  2. wah.. bestnye hadiah tuu.... tahniah kak farah.. :D

    ReplyDelete
  3. Tahniah Dear... akak dah pakai dah tudung yg akak menang tu...tapi tak ada lah naik seri wajah bagai dikata oleh awk tu...dah sedia x berseri wajahnye...hihihihi.. Singgah jln2 dipetang hari

    ReplyDelete

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq