Daftar Ahli Shaklee Online dengan Kami dan Kita Bongkar Rahsia Kejayaan iReach

7/03/2015 Unknown 0 Comments


Bismillah,

Segala puji bagi Allah s.w.t., Tuhan sekalian alam. Selawat dan salam di sampaikan kepada junjungan Nabi Muhammad s.a.w., keluarga serta para sahabat baginda.

Biasanya saya jarang buat posting untuk Daftar Ahli Shaklee Secara Online kerana bukannya terlalu mendesak untuk memaksa orang lain daftar ahli tanpa mengetahui faedah yang cukup tinggi bagi berjaya dalam business Shaklee ini.

Besarlah manfaatnya sekiranya kita dapat berkongsi dengan pembaca budiman rahsia utama pemasaran online yang cukup luar biasa hebat. 

4 tips atau faedah kenapa anda perlu mendaftar di bawah empayar kami...?


i. Apabila anda mendaftar untuk mendapatkan harga ahli (diskaun 20-30% dari harga runcit) dan tak semestinya buat bisnes. Kalau sekali beli boleh jimat RM15. 10 kali beli dah jimat RM150. Jimatkan? 

ii. Anda boleh mendapatkan stok secara terus daripada kami pada bila-bila masa dan mendapat konsultasi premium untuk seumur hidup selama 24 jam sehari! 

iii. Pada yang ingin berbisnes, kami sedia membantu sehingga anda faham tentang selok-belok online marketing dan produk knowledge. Sejurus selepas anda berdaftar dengan kami, anda akan dimasukkan ke dalam kumpulan rahsia yang mempunyai pelbagai informasi tentang rahsia kejayaan kami dan master-master terdahulu dalam bisnes Shaklee. Dari perkara yang asas sehinggalah yang lebih “advance” hinggakan anda akan berasa sangat teruja dan tak sabar untuk memulakan langkah pertama dalam perniagaan. 

iv. Kami turut menyediakan platform untuk “Online Coaching” yang fleksibel. Sesuai untuk diadaptasikan dengan jadual anda yang sibuk. Kami faham anda bekerjaya. Kami juga begitu. Kami tak mahu buang masa anda dengan perjumpaan sehingga ke lewat malam seperti tipikal MLM. Knowledge sharing via Webinar ala-ala kuliah secara online. Sambil belajar anda boleh suapkan anak makan, tidurkan anak dan lipat kain. Bahagiakan?

Lihat lah betapa gembiranya raut wajah mereka. Anda jua pasti boleh. Ahli keluarga Shaklee yang cukup hebat.


National Conference Shaklee 2014/2015 Highlight from iReach HD on Vimeo.

Sekiranya tips dan artikal ini memberi manfaat pada anda...boleh la praktiskan. Sila la share sekiranya ini dapat memberi manfaat pada pembaca budiman yang lain.


Best deal...
boleh hubungi Farah untuk sebarang pertanyaan
suplemen kesihatan...Saya memang hendak membantu anda.
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

Instagram : carehappytips

SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Kawasan COD :
Bangi - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian -  Salak Tinggi - Dengkil - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.


0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq