Selamat Hari Lahir 19032015

3/19/2015 Unknown 0 Comments

Bismillah,

Segala puji bagi Allah s.w.t., Tuhan sekalian alam. Selawat dan salam di sampaikan kepada junjungan Nabi Muhammad s.a.w., keluarga serta para sahabat baginda.

Jom tonton video potong kek dari kumpulan Jutawan Shaklee


Group Jutawan Shaklee Paling ROCK - ASB Mega Seminar 2014 from iReach HD on Vimeo.

Birthday surprise... buat Master Lyna Noh...


Little Birthday Surprise for Lyna Noh at 30,000ft with Malaysia Airlines from iReach HD on Vimeo.

Sambutan tahun ini sungguh meriah walau sederhana. Tiada proses potong kek. Cuma seperti kebiasaan tahun-tahun sebelumnya, saya cuba ambil cuti sebelum, pada tarikh atau selepas tarikh hari lahir saya. Kebetulan tempoh cuti saya pada tahun ini adalah pada cuti sekolah seminggu. Seronok sungguh anak-anak saya bila mummy dia ambil cuti panjang.

Semasa zaman remaja saya akan buat kek sendiri sebab sambut Hari Lahir dengan adik bongsu yang lahir pada 21 Mac. Pada tahun ini, beberapa hari sebelum 19 Mac, terdetik di hati saya, kek macam mana yang saya nak beli ya...Tup-tup kawan saya tanya..."Suka buat kek...?". Saya ingat beliau buat bisnes tepung kek...rupa-rupanya nak sedekah tepung kek yang banyak di rumahnya. Sebelum expired, baik beliau sedekah awal-awal. Alhamdulillah, moga diberkati kehidupan beliau sekeluarga, amin.

Ok, di bawah adalah kek hiasan, hadiah jam tangan dari suami, hadiah manisan dari anak-anak, tepung kek dari kawan saya serta ucapan hari lahir dari mak ayah, mertua, adik beradik, ipar duai dan kawan-kawan. Alhamdulillah dengan rahmat dan rezeki dari Allah saya masih dapat meneruskan nafas untuk mengumpul pencen di akhirat

https://vimeo.com/110749212
Alhamdulillah
Terima kasih di atas kelapangan masa pembaca budiman dalam meneruskan bait-bait penulisan saya.

p.s: Silalah share entri ini dengan kawan-kawan sekiranya kebetulan hari yang anda baca ini adalah hari lahir anda. Moga kita sama-sama menjadi manusia yang di sayangi Allah dunia akhirat, Amin.

Best deal...
boleh hubungi Farah untuk sebarang pertanyaan
suplemen kesihatan...
Saya memang hendak membantu anda.

Shaklee Independent Distributor ID:  1107056
SMS/WHATSAPP : 012-6713780

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq