Melancong ke Kuala Lumpur

2/11/2018 Cahaya Farah 0 Comments

Tour @ KL
========

“To travel is to take a journey into yourself” -Danny Kaye. Menikmati keindahan negara Malaysia. Peluang melancong perlu di manfaatkan sepenuhnya sebagai "traveller".

KTMB

Maksudnya bila kita travel, kita akan lebih kenal potensi diri kita & tujuan hidup kita. Bila travel kita akan ditemukan dgn cabaran2 baru, jumpa org baru, budaya baru, gaya hidup baru yg jauh berbeza dr kehidupan harian kita.

Macam lain jer travel kat KL kan😍.Ni first time dapat bawa anak-anak ke KL.
Lihat keindahan tempat dalam
negara sendiri.
Betapa kita perlu bersyukur di atas keunikan bangunan lama dan baru.
Persekitaran yang bersih tanpa hiruk pikuk.
Waktu ni memang tak jem.
Heaven at Malaysia😀.

Saya sendiri yang dah hidup hampir 40 tahun pun rasa kagum, bersyukur kerana masih dapat menghirup udara segar dan hidup dalam aman damai.

Stesyen ini lah yang menyaksikan pertama kali saya naik komuter masa form 5. Betul ke Meeza Zack dan @akma sharif ?

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#sirius15
#cvgians
#carehappytipsdotcom


Some of the good comments:
Alhamdulillah.. bestnya kl tak jem. Hihi
Alhamdulillah syukur jadi rakyat Malaysia
pernah juga bawa anak2 naik lrt
cantik kan tempat ni..xpernah tgk dr luar..tp pernah naik ketapi kt dlm tu
Betul kena Sentiasa Syukur akan nikmat Allah bagi
Best jln2 kl time tak jem kan
Untung datang Kuala Lumpur waktu tidak jem




MELABURLAH untuk KESIHATAN MASA DEPAN ANDA. Terapi diri di samping menjaga kesihatan badan. Jika tidak boleh telan tablet atau rasa banyak sangat yang perlu ambil secara konsisten boleh la ambil SIRAP VIVIX yang SANGAT SEDAP.







Best deal...
boleh hubungi Farah untuk konsultasi PREMIUM: Saya memang hendak membantu anda.
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056
Cara mudah terus daftar bawah saya, klik:
&
Klik "JOIN NOW"

Instagram : carehappytips
SMS/WHATSAPP : 012-6713780
Kawasan COD : 
Seri Kembangan - UPM - Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian - Batang Benar - USIM - GMI - MFI - KUIS - Jenderam - Dengkil - Banting - Alor Gajah - Masjid Tanah - Pulau Sebang - Tampin




0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq