Tingkatkan Tenaga Anda Dengan Coenzyme Q10

1/15/2018 Cahaya Farah 0 Comments

Coenzyme Q10 adalah komponen yang penting untuk penghasilan tenaga di dalam sel. Ia berada di dalam mitokondria, stesen janakuasa sel. Coenzyme Q10 tinggi dalam sel otak, jantung, dan hati. Ia menukarkan lemak dan gula kepada tenaga yang boleh digunakan sepanjang hari. Ia juga adalah antioksida yang berkesan, melindungi sel daripada dirosakkan oleh radikal bebas.

Walaubagaimanapun, tahap Coenzyme Q10 menurun apabila usia kita meningkat dan penggunaan statin untuk menurunkan kolesterol menyebabkan tahap Coenzyme Q10 semakin rendah di dalam tubuh.

KEISTIMEWAAN SHAKLEE
  • CoQ-Trol Plus membekalkan sebatian semulajadi dan proprietari dengan 100mg Coenzyme Q10 bersama resveratrol dan tokoferol.
  • Untuk penyerapan optimum, ia dilengkapi dengan sistem penghantaran minyak zaitun.
     
Coq-trol ni produk comeback dengan formula baru yang telah di upgrade boombastik mr lova lova semenjak 1 Januari 2018.
CoQ-Trol Plus




Teruskan Baca lanjut.. Jangan malas ye.. :)

Apa beza CoQ-Trol Plus baru yang sudah diimproved dari formula lama CoQ-Plus dulu?

Yang VERSI LAMA, setiap biji cuma mempunyai:
√ 28mg CoQ10
√ 10mg Vita E
√ 10mg Ekstrak Teh Hijau

Yang VERSI BARU (IMPROVED FORMULA), setiap biji CoQ-Trol Plus membekalkan sebatian semulajadi dan proprietari dengan:
√ 100mg CoQ10
√ 2mg Resveratrol 
√ 5.5mg Mixed Tocopherols

Coenzyme Q10

No kelulusan KKM baru : MAL20172913NCR 

Penting ke CoQ10?
===============
Coenzyme Q10 - komponen penting untuk penghasilan tenaga dalam sel. Berada di mitokondria, stesen janakuasa sel dalam badan kita. Paling tinggi CoQ10 berada dalam sel otak, jantung dan hati.

Ia juga bantu menukarkan lemak dan gula kepada tenaga yang boleh diguna sepanjang hari. Woww sebab tu siapa amalkan CoQ10 rasa cergas sentiasa. 

Paling best juga ia bertindak sebagai antioksida yang berkesan, melindungi sel badan kita dari dirosakkan oleh radikal bebas. 

Sesiapa yang ada masalah sperma tak sihat tu kategory wajib dah ambil CoQ10. Formula baru ni lebih power. Beli sebotol dekat cik abe. Sila rasakan kesan super power. 

CoQ10 bergabung dengan Reveratrol dan Tocopherol, memang wowww la kesannya. 

==========================================
Orang berjaya yang sibuk tapi kekal aktif memang ada rahsia tau!

Kalau korang pun nak cergas sihat aktif walau kurang masa rehat - tak payah pening fikir nak cari CoQ10 kat mana. 

klik whatsapp : www.wasap.my/+60126713780

*Produk ini tidak bertujuan untuk diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Ini adalah iklan produk suplemen.




MELABURLAH untuk KESIHATAN MASA DEPAN ANDA. Terapi diri di samping menjaga kesihatan badan. Jika tidak boleh telan tablet atau rasa banyak sangat yang perlu ambil secara konsisten boleh la ambil SIRAP VIVIX yang SANGAT SEDAP.







Best deal...
boleh hubungi Farah untuk konsultasi PREMIUM: Saya memang hendak membantu anda.
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056
Cara mudah terus daftar bawah saya, klik:
&
Klik "JOIN NOW"

Instagram : carehappytips
SMS/WHATSAPP : 012-6713780
Kawasan COD : 
Seri Kembangan - UPM - Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian - Batang Benar - USIM - GMI - MFI - KUIS - Jenderam - Dengkil - Banting - Alor Gajah - Masjid Tanah - Pulau Sebang - Tampin

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq