Masalah Kayap Ular Sembuh dalam 2 Minggu

1/28/2018 Unknown 0 Comments

Kerap kali saya menerima whatsapp masalah pelanggan yang di serang kayap. Kali ini abang pelanggan ini kena Kayap Ular. Hati adik mana yang tidak risau, sudah 5 hari abang nya mengalami masalah ini. Tidak boleh tidur malam, rasa berdenyut dan pedih-pedih bawah kulit.

Langkah pertama pesakit ini adalah berjumpa dengan doktor bagi mengesahkan sakit yang di alami. Uniknya pesakit ini tidak pernah kena "chicken pox".

TANDA-TANDA KAYAP

Simptom kayap yang paling biasa adalah kulit menjadi menggelembung berisi air seperti melepuh (blister). Selain itu anda akan berasa sakit mencucuk-cucuk dan panas di bahagian tertentu kulit. Sakit dekat sendi-sendi dan rasa lenguh-lenguh di kawasan yang terkena kayap. Rasa sakit kat urat. Sakit ini boleh menyebabkan pesakit tidak dapat tidur dan rasa pedih serta berdenyut di kawasan yang terkena kayap. Sakit saraf ini juga boleh terasa sehingga ibu jari.

Oleh kerana kayap ni lebih melibatkan sistem imun tubuh, jadi supplement SIHAT terbaik adalah set imun :

Vivix

Vivix kaya dengan antioksidan dan resveratrol. Antioksidan yang sangat tinggi dalam Vivix Shaklee membantu meningkatkan tahap imun tubuh seseorang. Ini membantu melawan penyakit supaya sembuh lebih cepat dan mengelakkan berlakunya serangan semula dalam jangka panjang.

Nutriferon

Dalam jangkitan kayap, tubuh kita diserang oleh virus yang sedia ada di dalam tubuh. Virus ini kembali aktif dicetuskan oleh beberapa punca antaranya ialah imun tubuh yang rendah. Nutriferon bertindak dengan meningkatkan interferon semulajadi tubuh dan sekaligus bertindak memantapkan kembali sistem imun tubuh kita.

Vita C

Kandungan antioksidant yang tinggi dalam Vitamin C membantu meningkatkan pertahanan tubuh pesakit. Ini membantu pesakit sembuh lebih cepat dan mengelakkan jangkitan berulang. Selain itu vitamin C menggalakkan sintesis kolagen yang membantu membentuk struktur kulit yang sihat. Juga terbaik dalam merawat luka dan parut.

B Complex

B Complex adalah vitamin yang bagus untuk kesihatan saraf dan memberikan effect penenang semulajadi kepada pesakit. Ini sangat membantu pesakit kayap yang mengalami masalah demam urat dan sakit-sakit badan (lenguh, kebas dan kejang).

Lecithin

Lecithin dikatakan sebagai makanan otak dan saraf. Bagus sangat untuk pesakit kayap kerana kayap ni berkait rapat dengan sistem saraf.

Di sini saya ingin mencadangkan 3 SET :

SET KAYAP SHAKLEE

Set A
vivix
vit c
bcomplex
nutriferon
lecithin

* dapat keahlian shaklee

Set B
Vivix
Bcomp
Vit C

* Dapat keahlian shaklee

Set C
Nutriferon
Vit C

* dapat keahlian shaklee

Kelebihan Ahli:

1. harga ahli. jimat 15% - 20% dr retail price
2. cash back/ bonus dr pembelian terkumpul bulanan
3. ada system online sendiri di shaklee2u.com.my
4. Promosi bulanan khas utk ahli setiap bulan

tak semestinya ahli utk buat biz. makan sendiri bersama family n kawan2 pun boleh 😊

Alhamdulillah masalah kayap ular pesakit ini sembuh dalam masa 2 minggu dengan pengambilan SET A.

Lain-lain testimoni yang saya ingin kongsikan dengan anda adalah :

14 bulan sembuh


2 minggu sembuh
MELABURLAH untuk KESIHATAN MASA DEPAN ANDA. Terapi diri di samping menjaga kesihatan badan. Jika tidak boleh telan tablet atau rasa banyak sangat yang perlu ambil secara konsisten boleh la ambil SIRAP VIVIX yang SANGAT SEDAP.Best deal...
boleh hubungi Farah untuk konsultasi PREMIUM: Saya memang hendak membantu anda.
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056
Cara mudah terus daftar bawah saya, klik:
&
Klik "JOIN NOW"

Instagram : carehappytips
SMS/WHATSAPP : 012-6713780
Kawasan COD : 
Seri Kembangan - UPM - Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian - Batang Benar - USIM - GMI - MFI - KUIS - Jenderam - Dengkil - Banting - Alor Gajah - Masjid Tanah - Pulau Sebang - Tampin

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq