Lokasi HQ Shaklee Sungguh Strategi

1/13/2018 Cahaya Farah 0 Comments

Inilah HQ Shaklee baru.
Sungguh cantik dengan panorama indah.
Terletak di Geo Sunway.

HQ Shaklee

Di Shaklee, kami percaya setiap individu mempunyai tanggungjawab menggalas amanah yang diberikan untuk menjadikan dunia ini lebih baik dan lebih selamat demi anak-anak dan generasi masa hadapan.
Di Shaklee, kami percaya bahawa alam semula jadi mengandungi 1001 rahsia untuk kehidupan yang lebih lama, sihat dan produktif.
Kami menawarkan :
*Produk
*Penjagaan Kesihatan
*Pemakanan Sihat
*Penjagaan Diri dan Kecantikan
*Penjagaan Rumah

Antara yang ANDA MESTI TAHU:
🌿masih di Sunway. Dari Lekas Highway memang boleh nampak HQ Shaklee
🌿bbbbbbrbbbbbbertentangan dengan Sunway Medical Centre. So pegi hospital boleh terus singgah HQ beli vitamin.
🌿tidak perlu pass masuk. Pintu sentiasa terbuka. Kalau sebelum ni kan kena pakai pass. Sabtu dan Ahad parking PERCUMA.
🌿konsep macam pasaraya berprestij tinggi. Kita ambil dan bayar di kaunter. Kalau sebelum ni kena beratur macam kat kaunter bank. So boleh la belek2 dan selfie dahulu dengan vitamin sebelum bayar. 
🌿susun atur produk ikut set. So tidak perlu google dah nak set apa. Amat mudah dan fleksibel.
🌿rekebentuk mesra pengguna. Ade bilik mesyuarat yang juga boleh di sewa oleh Pengedar Shaklee.
🌿Kemudahan lain : Surau, Tandas, Parking yang Luas, Tempat rehat atau menunggu yang sangat selesa dan luas, Kedai-kedai makan dan Jaya Grocer.


Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?

Farah, Pengedar Shaklee Anda
0126713780
www.wasap.my/+60126713780
www.carehappytips.com



MELABURLAH untuk KESIHATAN MASA DEPAN ANDA. Terapi diri di samping menjaga kesihatan badan. Jika tidak boleh telan tablet atau rasa banyak sangat yang perlu ambil secara konsisten boleh la ambil SIRAP VIVIX yang SANGAT SEDAP.





Best deal...
boleh hubungi Farah untuk konsultasi PREMIUM: Saya memang hendak membantu anda.
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056
Cara mudah terus daftar bawah saya, klik:
&
Klik "JOIN NOW"

Instagram : carehappytips
SMS/WHATSAPP : 012-6713780
Kawasan COD : 
Seri Kembangan - UPM - Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian - Batang Benar - USIM - GMI - MFI - KUIS - Jenderam - Dengkil - Banting - Alor Gajah - Masjid Tanah - Pulau Sebang - Tampin

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq