Suplemen Yang Melegakan Kepada Masalah Gastrik Kronik

10/22/2017 Cahaya Farah 6 Comments

Masalah gastrik ni mula-mula ingat biasa saja, sebab masalah lewat makan atau makan ala kadar.
Rupa-rupanya ia bole mendatangkan masalah yang lebih kronik pada pengidap gastrik.

Cuba anda kenalpasti masalah-masalah di bawah yang mungkin anda pernah hadapi :

Tanda2 Anda Kena Gastrik
✔Sakit uluhati
✔Rasa mual, loya nak muntah
✔Perut berangin dan berbunyi2
✔Asik sendawa je
✔Asik nak kentut

Untuk Tahap Yg Lebih Kronik
✔Muntah berdarah
✔Najis warna hitam/gelap

Apa puncanya gastrik ni?
✔Tabiat pemakanan yang tidak sihat.. melambat2 waktu makan dan selalu skip brekfas.
✔Suka makan makanan pedas
✔Suka makan makanan berasid dan yang menggalakkan aktiviti asid hcl.
✔Makan ubat ubatan yang boleh menghakis dinding usus termasuk ubat traditional yg tak diketahui kandungan sebenarnya.
✔Stress! Ya..stress boleh mengaktif aktiviti asid hidroklorik dalam usus kita

Cadangan Set Shaklee yang sangat-sangat membantu masalah anda

ESP
ESP dapat membantu memberi rasa kenyang yang berpanjangan.
Dia juga ada kandungan kalsium yang dapat membantu mengurangkan keasidan dalam perut kita.
Yang pentingnya ESP membekalkan protin2 yang membantu untuk membina/memperbaiki sel2 permukaan usus yang terjejas kepada dinding usus yang lebih resilient dan sihat.


Ostematrix
Sumber kalsium yang dapat menurun kan aktiviti asid yang terlampau aktif kepada normal.



B Complex.
B Complex pula membantu menghilangkan stress yang juga menjadi punca kepada gastrik.
Gabungan B Complex dan Ostematrix boleh membantu menghilangkan rasa sakit uluhati, kerana kedua2 ni ialah painkiller semulajadi yang juga dah terbukti menghilangkan sakit2 lain seperti sakit kepala, sakit urat, sakit gigi dan lain2.


Peppermint Ginger Plus.
Dapat memberi rasa selesa kerana dia dapat membantu menghilangkan rasa sebu dan memecah angin yang terperangkap dalam perut. Juga dapat menghilangkan rasa mual dan loya dengan segera.

Cadangan set gastrik asas :

ESP
Ostematrix
Peppermint Ginger Plus
B Complex

*** juga sangat bagus dengan tambahan suplemen lain:
Selain dari 4 produk basik di atas,
Cinch Powder Mix,
Mealshakes,
Omega,
Performance Drink,
Alfalfa


. PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿 . SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI . Tanya saya 👇👇👇 ====================== Ig: @carehappytips_farah 📲0126713780 farah ramli . #shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #celikvitamindotcom #shakleebangi #shakleeputrajaya #shakleekajang #pengedarshakleebangi #pengedarshakleebandarseriputra #pengedarshakleeputrajaya #tahanlama #seluruhmalaysia #kuis #upm

Best deal...
boleh hubungi Farah untuk konsultasi PREMIUM: Saya memang hendak membantu anda.
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056
Cara mudah terus daftar bawah saya, klik:
&
Klik "JOIN NOW"

Instagram : carehappytips
SMS/WHATSAPP : 012-6713780
www.wasap.my/+60126713780
Kawasan COD : 
Seri Kembangan - Sungai Ramal Dalam dan Luar - Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian - Batang Benar - Jenderam - Dengkil - Banting - Alor Gajah - Masjid Tanah - Pulau Sebang - Tampin

6 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq