Pengedar Shaklee ANDA Di Jalan Semarak, DBKL dan Ulu Klang

4/06/2017 Unknown 0 Comments

Bagi para pelanggan Shaklee di Jalan Semarak, DBKL, Ulu Klang, Setiawangsa dan kawasan-kawasan berdekatan, anda kini boleh menarik nafas lega kerana Pengedar Shaklee dengan ANDA kini berada berhampiran sahaja dengan tempat anda.

Tidak perlu bersusah-payah kerana anda hanya perlu menghubungi Puan Siti Khuzaimah melalui panggilan, Whatsapp atau SMS di talian 017-356 6301Kemudian buat temujanji anda dengan beliau di mana-mana lokasi berdekatan dan anda akan terus dapat produk Shaklee kegemaran anda. Mudahkan?

Nama : Puan Siti Khuzaimah

Contact : 017-356 6301
www.wasap.my/+0173566301


Shaklee Khuzaimah

Kenapa Produk Shaklee Menjadi Pujaan Hatiku !

Bermula dengan kesedaran bahawa penampilan dan kesihatan bagi seorang ibu kepada 2 puteri solehah dan isteri perlu kekal cergas untuk menguruskan anak-anak dan keluarga. Saya telah mengambil SET KECANTIKAN pada permulaannya.Bagi saya seorang wanita perlu cantik, cergas dan bertenaga semasa melaksanakan tugas-tugas harian sebagai isteri dan ibu.Alhamdulillah, setelah mengamalkan SET KECANTIKAN secara konsisten, wajah saya sudah tidak naik jerawat, tona warna kulit lebih sekata dan bekas-bekas jerawat semakin pudar dan kulit semakin "flawless"Oleh sebab itu, saya sangat teruja ingin kongsi kebaikan suplemen SET KECANTIKAN ini kepada ANDA di luar sana. Setelah saya dapat merasa hasilnya, saya sangat suka untuk berkongsi pengalaman dan sentiasa ingin membantu ANDA dalam apa jua permasalahan.Saya adalah pengedar Shaklee yang sah. Bagi para pelajar dan kakitangan ITM, Jalan Semarak serta DBKL yang konsisten menggunakan suplemen dalam membantu pembelajaran dan kekal cergas sentiasa. Ini merupakan berita baik buat ANDA.Saya akan membuat penghantaran terus kepada ANDA. Anda boleh terus berjumpa saya sekiranya memerlukan konsultasi berkaitan dengan suplemen dan produk Shaklee yang bersesuaian bagi permasalahan ANDA. Anda tidak perlu risau untuk mendapatkan suplemen dan produk Shaklee ANDA.


KENAPA ANDA PERLUKAN SUPLEMEN DALAM MELENGKAPKAN NUTRIEN HARIAN ?Hubungi Saya Sekarang!

Nama : Puan Siti Khuzaimah

Contact : 017-356 6301
www.wasap.my/+0173566301

Anda boleh contact Puan Khuzaimah untuk mendapatkan produk Shaklee kegemaran anda sekarang!


0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq