Perniagaan Membantu Anda dan Nana Menguruskan Pembayaran Bil

5/17/2016 Cahaya Farah 2 Comments

Puan Nana seorang ibu cekal melakukan perniagaan ini dengan penuh gigih untuk membantu beliau lancar dalam proses menguruskan pembayaran bil bulanan terutama sewa rumah. Sewa rumah nie pun kadang-kadang macam buat loan bank plak rasanya...tepat tarikh hujung bulan, tuan umah dah dok message2 kalau duit tak masuk lagi. Kita pun fahamkan mungkin tuan umah pun ada komitmen lain yang memerlukan beliau hendak guna duit sewa umah kita tu. Apa2 pun tu memang hak tuan umah.

Catatan Peribadi

Best nya video nie...perniagaan nie...Betul ker...sambil tido pun bole buat bisnes...
Di mana betulnyer...klik video tonton sampai babak yang akhir...

Biz Shaklee ni mmg lah sangat2 senang. tapi bukan lah maksud senang tu goyang kaki geleng kepala terus Ka-Ching duit masuk atau lepas doa je turun singgit dua dari langit. tak. PASTI takkan jadi begitu. sunnatullah/hukum alam, nak apa2 pun musti kena usaha. jadi, usahalah sungguh2. fokus, komited & doa.
PASTI, Allah/Tuhan akan bagi ganjaran yg setimpal.
PASTI!
*Sharing url video kalau nk share, ikhlas dari hati:http://vimeo.com/ireachhd/nana

Puan Nana uruskan hanya dengan hujung cari...ADA notebook/komputer/smart phone dan internet insyaAllah boleh beli dan laksanakan perniagaan inie...


Nak Jana Pendapatan Online Untuk Bayar Sewa Rumah? from iReach HD on Vimeo.


Kepada anda yang masih mencari-cari idea bisnes yang boleh menjana pendapatan sampingan, meudahkan bayar sewa umah serta bil2 bulanan.

Luangkan masa anda untuk tonton penerangan dari Pn Sharifah, Pengurus Pembangunan Perniagaan Shaklee Malaysia ini.. tentang peluang bisness yang ada bersama shaklee... dan potensi yang ada dalam bisnes shaklee.

Pemilihan group yang baik seperti group supermom dibawah teraju master Hadhatina MKB, master celikvitamin, going to be zaraismail, going to be carehappytips atau mana-mana group dibawah susur galur nya adalah sangat penting untuk memastikan anda mendapat bimbingan yang sewajarnya untuk maju dalam bisnes shaklee ini. 


Sekiranya perkongsian cerita ini menarik dan bermanfaat buat anda...Sudilah anda share dengan ahli keluarga mahupun kawan-kawan yang lain.



Best deal...
boleh hubungi Farah untuk sebarang pertanyaan
suplemen kesihatan...Saya memang hendak membantu anda.

Untuk maklumat lanjut dan free consultation

Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

Cara mudah terus daftar bawah saya, klik:

DAFTAR MUDAH
&
Klik "JOIN NOW"


Instagram : carehappytips

SMS/WHATSAPP : 012-6713780




Kawasan COD : 
Seri Kembangan - Sungai Ramal Dalam dan Luar - Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian -  Jenderam - Dengkil - Banting - Alor Gajah - Masjid Tanah -
Pulau Sebang - Tampin

2 comments:

  1. Bagusnya. Yang penting kita rajin berusaha, pasti berjaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup betul sangat2 Mek Ila...baru2 nie...cek bank online ada duit masuk...bila balik bil api plak sampai...macam tau2 jer bonus baru masuk...hikk...hikkk...

      Thx Mel Ila sudi jengah teratak ambo nie... :)

      Delete

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq