Bisnes MLM yang Mendidik Jiwa Meningkatkan Nilai Diri dan Orang Lain

5/09/2016 Cahaya Farah 0 Comments

Betul ke bisnes MLM nie menipu...???
Bisnes Shaklee ni Menipu! Isk... Isk... Isk... sedey nya

Majority pengguna Shaklee tak sedar pun yg ianya MLM. Sebab apa? Sebab Shaklee ni tak sama mcm typical MLM yg berlambak-lambak luar sana.


Hakikatnya, Shaklee mmg MLM yg luar tabi' (luar biasa). sebab:

- produk dia tak payah MLM pun mmg org beli. bukannya org beli sebab ianya produk MLM (mcm company lain).

- pihak pengurusan Shaklee sangat2 lah transparent; eg bonus tak pernah lambat, kalau ada apa2 tak sorok2, etc. bukannya depan mulut manis tapi belakang fikir nak lari drpd tanggungjawab.

- upline2 Shaklee pun super duper supportive & sgt2 lah sporting. bukan takat ilmu mahal2 tu dikongsi secara percuma, malah siap berhabis duit lagi tu buat mcm2 aktiviti. bukannya main tabur janji2 manis ke downline dpt banglo dpt kereta lepas tu call x angkat2.

Ya, itu lah bezanya bisnes Shaklee.
dan ini lah bezaanya kita sbg SID TERHEBAT.

Tahniah Zara


Nak tahu lebih lanjut, tonton sharing Fatimah Azzahra Ismail ni:
=> http://vimeo.com/ireachhd/fatimah

Bisnes Shaklee Penipu? Isk3. Tak Percaya? Tengok Ni from iReach HD on Vimeo.


----------------------------------------------------
Apa Pulak Nak Buat Dengan Video ni?
----------------------------------------------------
SENANG je. teruskan berkongsi cerita & pengalaman peribadi Pn. Fatimah Azzahra Ismail kita ni di FB, IG atau blog.

Sebab apa?
Sebab banyak sangat sedara-mara, kawan2 & org lain kat luar sana yg tercari-cari bisnes yg modal rendah, ada support mentor & pulangan lumayan. Banyak sangat2 tau. punya lah banyak, sampai banyak jugak yg tersalah pilih buat benda entah apa2.
siap ada yg kena scam lagik.

PERSIAPAN RAYA....Jeng...Jeng...Jeng...
nak-nak semua pun dah fikir mana nak korek duit sbg persiapan raya lagi 2 bulan ni. lagi lah mereka tercari2 bisnes yg bulih bantu mereka. tu yg korg makin napok org makin jual tudung/biskut raya bagai nak rak kt FB diorg kan? padahal sah2 tu semua bisnes bermusim; boley buat masa raya je lepas tu bungkus/ciput.

Kalau lah diorg tau betapa BESTNYA bisnes Shaklee ni kan?
sepanjang tahun pun orang order/beli sbb ia bukan produk bermusim. dan atas sbb tu bonus pun sentiasa masuk.

Jadi,
mari lah sama-sama kita tolong sedara2, kawan2 kita ni untuk tingkatkan nilai diri dan orang lain...


Status Facebook

012 671 3780



Best deal...
boleh hubungi Farah untuk sebarang pertanyaan
suplemen kesihatan...Saya memang hendak membantu anda.

Untuk maklumat lanjut dan free consultation

Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

Cara mudah terus daftar bawah saya, klik:

DAFTAR MUDAH
&
Klik "JOIN NOW"


Instagram : carehappytips

SMS/WHATSAPP : 012-6713780




Kawasan COD : 
Sungai Ramal Dalam dan Luar - Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian -  Jenderam - Dengkil - Banting - Alor Gajah - Masjid Tanah - Pulau Sebang - Tampin

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq