Ulangtahun Kedua Carehappytips di Dalam Perniagaan Terbesar Shaklee

1/28/2016 Unknown 0 Comments

Bismillah,

Alhamdulillah, dalam diam tak diam saya sudah menikmati Ulangtahun kedua keindahan perniagaan terbesar Shaklee. Saya mula mendaftar sebagai SID yang sah pada 28 Januari 2014, kini 28 Januari 2016 merupakan tahun kedua CAREHAPPYTIPS di dalam perniagaan terbesar Shaklee.


Saya terus mendaftar dengan kawan saya Fatimah Azzahra Ismail...di kenali dengan ZARAISMAIL. Sentiasa di beri panduan dan tunjuk ajar oleh bonda CELIKVITAMIN. Seorang bonda yang cekal dan sentiasa bersemangat besar dalam membimbing anak-anak buah di bawah empayar beliau.

Dengan semangat kerjasama yang di tunjukkan oleh empayar CELIKVITAMIN, alhamdulillah saya berjaya melahirkan 9 anak SID bagi turut sama-sama merasa bonus yang di beri oleh Shaklee pada Januari 2016. InsyaAllah bonus ini akan di masukkan ke akaun masing-masing oleh Shaklee pada 15hb Februari 2016. Dalam ramai orang sedang mengira-ngira baki duit gaji untuk keperluan sehingga hujung bulan, 9 SID bakal menerima bonus masing-masing.


Jom tonton MEGA seminar ASB 2014Group Jutawan Shaklee Paling ROCK - ASB Mega Seminar 2014 from iReach HD on Vimeo.

Tiket yang paling BEST dalam buat $hakl33

Jalan-Jalan Rome, Milan, Florence dan Venice; Itali, Bersama Anak-Anak Gaya SantaiSambil jalan-jalan boleh la singgah dan tinggalkan komen di post saya. Saya suka membaca perkongsian idea kawan-kawan.


Best deal...
boleh hubungi Farah untuk sebarang pertanyaan
suplemen kesihatan...Saya memang hendak membantu anda.
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

Instagram : carehappytips

SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Kawasan COD :
Sungai Ramal Dalam dan Luar - Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian -  Jenderam - Dengkil - Banting - Alor Gajah - Masjid Tanah - Pulau Sebang

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq