Perkhidmatan Terbaik Pengedar Shaklee Alor Gajah

1/13/2016 Unknown 0 Comments

Salam dan Hi Semua...:)

Selamat menyahut seruan Tahun 2016. Tentunya pelbagai impian dan azam telah anda impikan pada tahun ini. Moga semuanya menjadi kenyataan dan dapat diilhamkan.

SID Cahaya Farah
Saya merupakan pengedar Shaklee COD terbesar di Taman Impian Putra, Seri Kembangan, sekitar kawasan Sungai Ramal Dalam dan Luar dengan ready stok. Kini saya telah melebarkan saya perniagaan saya ke Alor Gajah, Melaka. Saya berusaha memberikan perkhidmatan yang terbaik sebagai pengedar shaklee di sekitar Alor Gajah.

Alhamdulillah dengan izin Allah saya telah berjaya melebarkan sayap perniagaan ke Alor Gajah. COD pertama saya adalah di Taman Rembia, berdekatan dengan Alor Gajah. Lokasi utama saya adalah pelajar, pekerja, pensyarah serta penduduk di sekitar UiTM Lendu, UiTM Cawangan Melaka. 

Impian nak menunaikan UMRAH ni yang membuka minda saya untuk mendaftar keahlian Shaklee. Set Umrah By AInul Malik from iReach HD on Vimeo.

Kepada peminat supplemen dan produk Shaklee. Saya pengedar Shaklee Cash-On-Delivery (COD) anda di sekitar Taman Impian Putra (TIP) dan Bandar Seri Putra (BSP). Ramai pelanggan-pelanggan Shaklee yang ingin SIHAT dan BERTENAGA gemar berurusan COD dengan saya. Ramai juga rakyat Malaysia yang bergelar lelaki di luar sana yang sudah mula menjaga kesihatan mereka dan ada yang ambil suplemen secara COD dan ada juga yang terus daftar keahlian.

Mengapa anda suka COD dengan saya...?

Ini maklumbalas terkini dari pelanggan dan telah mendaftar keahlian di bawah empayar CAREHAPPYTIPS ... "PERKHIDMATAN TERBAIK penghantaran sampai ke RUMAH. Syukur alhamdulillah bila ucapan ini masuk ke dalam telingan saya dan meresap ke dalam jiwa saya. Terganti sudah penat lelah saya berusaha mencari lokasi yang di tuju, Syukur dengan izin Allah dan redha suami akhirnya saya selamat sampai di tempat yang di tuju dengan mudah dan lancar.

Lain-lain perkara:
- suplemen dan produk yang anda perlukan insyaAllah saya ada.
- saya berikan perkhidmatan COD yang terbaik buat customer saya sekitar TIP dan BSP.
- konsultasi percuma secara online atau offline saya berikan sepanjang anda menjadi customer saya...insyaAllah bakal SID di dalam kumpulan saya.
- customer saya pasti rasai perubahan dan kebaikan dalam dirinya sebelum dan selepas amalkan suplemen Shaklee.

TONTON Supermom Shaklee success story finalsWalaupun kita berniaga... tetapi niatkan perniagaan itu untuk mencari serta mendapatkan redha Allah dunia akhirat kita. Supaya pelanggan suplemen kita di kurniakan kesihatan yang baik untuk melaksanakan ibadah kepada Allah.Quranic Coaching for iReach Leaders #1 Highlight from iReach HD on Vimeo.

Sekiranya maklumat COD ini mudah dan membantu anda. Sila hubungi saya untuk dapatkan maklumat lanjut.

Sekiranya perkongsian cerita ini menarik dan bermanfaat buat anda...Sudilah anda share dengan ahli keluarga mahupun kawan-kawan yang lain.Best deal...
boleh hubungi Farah untuk sebarang pertanyaan
suplemen kesihatan...Saya memang hendak membantu anda.

Untuk maklumat lanjut dan free consultation

Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

Cara mudah terus daftar bawah saya, klik:

DAFTAR MUDAH
&
Klik "JOIN NOW"


Instagram : carehappytips

SMS/WHATSAPP : 012-6713780
Kawasan COD : 
Seri Kembangan - Sungai Ramal Dalam dan Luar - Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian -  Jenderam - Dengkil - Banting - Alor Gajah - Masjid Tanah -
Pulau Sebang - Tampin

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq