Aplikasi iNotification di Dalam Whatsapp Yang Dapat Dimanfaatkan

5/23/2015 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah,

Segala puji bagi Allah s.w.t., Tuhan sekalian alam. Selawat dan salam di sampaikan kepada junjungan Nabi Muhammad s.a.w., keluarga serta para sahabat baginda.

Saya dalam tempoh bertungkus lumus mengganti puasa...saya rasa sudah habis ganti, sebab sebelum ini saya bercadang untuk mengandung. Tetapi saya terlupa di mana saya letakkan buku catatan tersebut. Di sebabkan saya masih belum mengandung, bulan Syaaban masih banyak...jadi saya meneruskan usaha murni untuk menghabiskan puasa ganti. Moga usaha saya ini sentiasa mendapat rahmat dari Allah.

Hari Sabtu (23/5/2015) jiran sederet saya buat kenduri kesyukuran sebab anak sudah konvo. Dalam pukul 2 saya bawa anak-anak makan di rumah jiran ini. Sambil makan, sambil sembang...dalam pukul 3.30 kami berganjak ke rumah jiran baris hadapan yang baru dapat baby boy. Orang jawa panggil "muyi". Sambil muyi sambil sembang...habis satu topik alih ke topik yang lain. Bila tengok jam dah nak pukul 5, anak-anak kami pun semakin sunyi suaranya...ke mana kan mereka...? alhamdulillah main dalam umah jiran sebelah. Iya la risau gak, ibu2 sibuk sembang, anak-anak sibuk main kat luar.

Sebelum kami bersurai, sempatla juga aku dapat ilmu baru. Cara macam mana nak tahu siapa ahli dalam group yang sudah baca post whatsappa kita. Detail, siap ada tarikh dan masa lagi bila kawan-kawan baca post kita.
iNotification



reader post whatsapp



p.s: Silalah share entri ini dengan kawan-kawan sekiranya ada di antara kawan-kawan yang merupakan penggemar whatsapp. Mari kita sama-sama menjadi manusia yang mengamalkan cara hidup dan pemakanan yang sihat, Amin.

Best deal...
boleh hubungi Farah untuk sebarang pertanyaan
suplemen kesihatan...
Saya memang hendak membantu anda.

Shaklee Independent Distributor ID:  1107056



Instagram : carehappytips


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Kawasan COD :
Bangi - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian -  Salak Tinggi - Dengkil - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq