Perut Buncit Selepas Berkahwin Menakutkan Suami

2/08/2015 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah,

Perut nampak buncit...arrrggghhh!!! nampak hodoh perut saya.
Seluar banyak ketat...salah tali pinggang atau silap perut yang buncit...?
Hehe...kadang-kadang terimbas kembali zaman muda-muda, macam tak sangka macam mana perut boleh kurus macam tu ya...Redha je la..."Isteri pandai masak"..."Masakan isteri sedap-sedap belaka"...Senang anak nak bam-bam atas perut kita..

Kita di galakkan mulakan dengan makan buah-buahan, ini dapat membantu mempercepatkan proses penyerapan dalam badan. Membantu proses pelawasan buang air besar. Minum air 30 minit atau 1 jam sebelum atau selepas makan.
Itula betapa pentingkan makan sebelum lapar, berhenti sebelum kenyang. Usah makan di ulam dengan air.

Ada kawan saya tanya, boleh ke saya amik alfalfa...? boleh mengurang perut buncit ke...?

Saya jawab...boleh sangat...tapi pastikan minum air masak banyak-banyak ya. Ini untuk mudah menggantikan segala penghidratan.

Set yang saya cadangkan:
i. Lecithin - memudahkan penyingkiran lemak-lemak yang tidak nampak.
Lecithin

ii. Omega - meningkatkan kesihatan badan dan otak.
iii. Alfalfa - Melancarkan proses pembuangan.
Omega + Alfalfa


Ada feedback dari customer saya, walaupun berat badannya belum ketara turun...tapi dia dapat rasakan perubahan seperti:
- badan nampak lebih bertenaga.
- tidur lebih nyenyak dan kualiti.
- hilang lesu-lesu badan.

Jom play video ini, tips untuk pengidap Darah Tinggi:


Ubat Darah Tinggi? Apa Laki Ni Buat Untuk Turunkan Tekanan Darah from iReach HD on Vimeo.

*Daftar sebagai Ahli Shaklee untuk menerima pelbagai keistimewaan.

Seterusnya, suka nya hati saya untuk membuka kedai saya kepada para pembaca budiman:
Dengan teknologi terkini, pengguna mahupun pembeli budiman Produk Shaklee boleh terus order dari link esell saya:
Bagaimana cara nak beli melalui esell link:
1. klik di link: Produk Shaklee
2. keluar paparan Online Ordering Agreemen, klik Agree >> klik Next
3. pilih kuantiti Produk Shaklee yang ANDA perlukan, default kuantiti = 1 unit
4. sekiranya ada perubahan kuantiti, klik Update>> klik Checkout
5. masukkan Customer Data>> klik Continue
6. buat pembayaran...tunggu posmen hantar barang sampai depan pintu rumah/di alamat yang di daftarkan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Best deal...hubungi saya...
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu




SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage
Khasiat Susu Ibu
sudi-sudi likes saya...


Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq