Pipi Kemerah-merahan Serta Wajah Cerah Berseri

2/01/2015 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah,

Sementara cuti saya singgah ke rumah member. Kebetulan jiran tak jauh je dari rumah saya. Berjalan kaki ke rumahnya. Sampai di rumah, beliau ajak masuk. Sungguh terpegun saya dengan susun atur hiasan dalam rumahnya. Sana sini pasti ada bacaan ilmiah untuk mengisi ruang kosong ahli keluarga beliau.

Setiap kali barang Shaklee sampai pasti di dalam kotak ada polisterin kecik berwarna putih. Saya kata padanya bagus polisterin ni, kita boleh kumpul dan jadikan bantal. Ya betul, katanya. Saya dah buat...cuba tengok ni, sambil memberi saya bantal kecik yang di masukkan polisterin tersebut. Wow bestnya...tapi tak boleh buat lasak-lasakkan. Tapi ok juga, cantik di buat perhiasan.

Sambil berborak sambil saya amati raut wajahnya. Kelihatan wajahnya agak cerah dengan pipi yang kemerah-merahan. Dari satu cerita ke satu cerita, last sekali saya tanya. Amalkan vivix ke. Ya jawabnya. Macam mana cara makan...? Saya guna syringe je...cukup sebotol untuk sebulan.

Teruja saya bila baca cerita di atas di tambah dengan ada customer nak beli vivix.
Alhamdulillah.

Pada yang telah ambil pun pasti akan ulang beli.

Vivix Shaklee

Keistimewaan Vivix Shaklee

i. Memperbaiki DNA.
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

ii. Memperbaiki tenaga sel.
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar.
Vivix membantu mengembalikan keremajaan.


Kebaikan Vivix Shaklee

  • Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
  • Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
  • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
  • Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
  • Membantu merawat penyakit parkinson
  • Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
  • Meningkatkan kesihatan imum badan
  • Menggalakan kesihatan keseluruhan
Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Rasanya kelat-kelat manis.

*Daftar sebagai Ahli Shaklee untuk menerima pelbagai keistimewaan.

Seterusnya, suka nya hati saya untuk membuka kedai saya kepada para pembaca budiman:
Dengan teknologi terkini, pengguna mahupun pembeli budiman Produk Shaklee boleh terus order dari link esell saya:

Bagaimana cara nak beli melalui esell link:
1. klik di link: Produk Shaklee
2. keluar paparan Online Ordering Agreemen, klik Agree >> klik Next
3. pilih kuantiti Produk Shaklee yang ANDA perlukan, default kuantiti = 1 unit
4. sekiranya ada perubahan kuantiti, klik Update>> klik Checkout
5. masukkan Customer Data>> klik Continue
6. buat pembayaran...tunggu posmen hantar barang sampai depan pintu rumah/di alamat yang di daftarkan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Best deal...hubungi saya...
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu




SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage
Khasiat Susu Ibu
sudi-sudi likes saya...


Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting


**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.



0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq