Reward Yourself With Collagen Powder Shaklee

7/27/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah...

Apakah Collagen Powder Shaklee...?

Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan

i. Merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen,
ii. kolagen yang berkualiti tinggi dan
iii. tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.

Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

bahan utamanya termasuk,
1. ekstrak biji benih Camellia japonica,
2. ekstrak Pfaffia,
3. kolagen ikan,
4. ekstrak kerang-kerangan,
5. Lactobacillus acidophilus,
5. vitamin C dan
6. vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

* Berat molekul diukur dalam unit Dalton


Collagen Powder Shaklee

Bilakah masa yang sesuai menggunakan collagen?

Collagen diambil pada waktu malam sebelum tidur kerana masa puncak untuk pembaikan dan pembentukan semula sel adalah selepas 2 jam tidur atau dikenali sebagai "alpha cycle", masa pengambilan yang terbaik. digalakkan diambil diwaktu pagi. Sekiranya kesuntukan masa, boleh diambil pada bila-bila masa kerana ianya adalah sejenis protein.

Istimewanya Collagen Powder Shaklee...
- dicipta dalam bentuk serbuk
- larut dengan cepat dalam air sejuk, suam atau minuman jus. 
Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

7 Kebaikan Collagen Powder
i.  Anti penuaan
ii. Mengembalikan keanjalan
iii. Melembapkan kulit
iv. Meningkatkan pergerakan
v. Mengurangi pigmentasi atau jeragat 
vi. Menegang dan menganjalkan payudara
vii. Menyubur rambut

Dengan teknologi terkini, pengguna mahupun pembeli budiman Collagen Powder Shaklee boleh terus order dari link esell saya:
http://goo.gl/zXnBOK

Bagaimana cara nak beli melalui esell link:
1. klik di link: Collagen Powder Shaklee
2. keluar paparan Online Ordering Agreemen, klik Agree >> klik Next
3. pilih kuantiti Collagen Powder Shaklee yang ANDA perlukan, default kuantiti = 1 unit
4. sekiranya ada perubahan kuantiti, klik Update>> klik Checkout
5. masukkan Customer Data>> klik Continue
6. buat pembayaran...tunggu posmen hantar barang sampai depan pintu rumah/di alamat yang di daftarkan.


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.



Best deal...
boleh hubungi Farah untuk sebarang pertanyaan
suplemen kesihatan...Saya memang hendak membantu anda.

Untuk maklumat lanjut dan free consultation

Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

Cara mudah terus daftar bawah saya, klik:

DAFTAR MUDAH
&
Klik "JOIN NOW"


Instagram : carehappytips
Fanpages : Kedai Carehappytips

SMS/WHATSAPP : 012-6713780


Kawasan COD : 



Seri Kembangan - Sungai Ramal Dalam dan Luar - Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian -  Jenderam - Dengkil - Banting - Alor Gajah - Masjid Tanah -

Pulau Sebang - Tampin

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Phytocol-ST Produk Shaklee Terkini 2014

7/26/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah...

JOM cuci mata dengan menikmati kelazatan Kek Coklat YUMMY ini.
Kek Coklat YUMMY

Produk baru Shaklee  2014 Phytocol-ST

Shaklee telah memperkenalkan produk baru iaitu Phytocol-ST bagi mengatasi masalah kolesterol tinggi di kalangan rakyat Malaysia, .

Phytocol adalah pilihan semulajadi terbaik dengan 2000 mg fitosterol setiap hari dan disarankan 100% oleh Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH).

Dirumus secara klinikal dengan bahan-bahan terpilih untuk membantu menghalang penyerapan kolesterol di dalam tubuh

Fitosterol adalah tumbuhan sterols dan stenoils yang terdapat dalam sel membran tumbuhan. Ia menyerupai kolestrol dalam badan dan apabila kolestrol ni berjumpa dia akan bersaing untuk menyerap ke dalam sistem penghadaman badan. 

 

Sterols dan stenols ni akan menghalang kolestrol jahat (LDL) dan merendahkan kolestrol jahat yang masuk ke dalam salur darah manusia yang boleh menyumbatkan salur darah. 

Sterol dan stenoil yang ada dalam makanan seharian kita seperti makan 200 batang lobak merah atau 70 keping roti gandum atau 425 biji tomato  setiap hari. 

Keistimewaan Phytocol Shaklee

  • dirumuskan khas daripada sayur-sayuran, buah-buahan, tumbuhan, dan bijirin yang kaya dengan fitosterol asli yang aktif
  • fitosterol dari tumbuhan telah diuji secara klinikal oleh 80 untuk merendahkan paras LDL kolestrol
  • mengandungi 2000 mg fitosterol yang diperlukan setiap hari
  • kandungan fitosterol yang mencukupi seperti yang disyorkan oleh NIH
  • tiada bahan pengawet, perasa tiruan dan pemanis tiruan

Bagaimana hendak menurunkan kolesterol atau menikmati makanan hebat secara sihat...?
Amalkan pengambilan Phytocol-ST setiap hari yang dapat menurunkan kolesterol secara semulajadi di samping bersenam.  

Dengan teknologi terkini, pengguna mahupun pembeli budiman Produk Shaklee boleh terus order dari link esell saya:
http://goo.gl/zXnBOK

Bagaimana cara nak beli melalui esell link:
1. klik di link: Produk Shaklee
2. keluar paparan Online Ordering Agreemen, klik Agree >> klik Next
3. pilih kuantiti Produk Shaklee yang ANDA perlukan, default kuantiti = 1 unit
4. sekiranya ada perubahan kuantiti, klik Update>> klik Checkout
5. masukkan Customer Data>> klik Continue
6. buat pembayaran...tunggu posmen hantar barang sampai depan pintu rumah/di alamat yang di daftarkan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Best deal...hubungi saya...
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu




SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...


Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.


0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Penjagaan Sendi Untuk Kesejahteraan Bersama Secara Optimum

7/25/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah

Apa itu Sakit Sendi...?
Sakit sendi yang kebiasaannya menyerang tangan, pergelangan tangan, jari, pergelangan kaki, punggung dan tulang belakang di bahagian bawah adalah di sebabkan arthritis. Ini akan menyebabkan kekejangan otot dan tanda-tanda lain tekanan. Tekanan juga menentukan tahap kesakitan seseorang itu.

Video HEBAT ini menjawab kerimasan ibu ini dengan sakit tulang belakang selepas melahirkan. Alahmdulillah, jom tonton.


Sakit Tulang Belakang & Lenguh2 Badan Buat Ibu Ini RImas, Sampailah.... from iReach HD on Vimeo.

Peranan sendi amat penting
- dalam sistem pengerakkan badan kita.
- sendi terbentuk apabila dua atau lebih tulang bertemu dan ianya berfungsi melicinkan pengerakkan.

Tulang rangka juga berfungsi untuk menyokong tisu lembut dan melindungi organ dalam serta memberi kestabilam kepada badan secara menyeluruh. Apabila penggunaan sepanjang masa akan menyebabkan tulang sendi haus dalam peningkatan usia.

Kesakitan pada sendi ini juga ada banyak jenisnya ada yang disebabkan reumatisma  iaitu membabitkan tisu lembut pada sendi sama ada di pergelangan tangan, siku, jari,lutut dan belakang badan. Ia akan membuatkan sesseorang pesakit mengalami kekejangan terutamanya pada waktu pagi dan mereka akan merasakan hilang kestabilan dan perubahan pada bentuk anggota badan seperti membengkak.

Sakit sendi boleh dicegah dan di rawat sebelum ia melarat dan perlu penjagaan pemakanan dan melakukan senaman.

Cadangan Suplemen yang dapat membantu pembaca yang mengalami masalah sendi adalah:
i. Joint Health Complex
- membantu tingkatkan  keselesaan sendi dan menyokong pergerakan
- mengekalkan sendi-sendi kuat dan fleksibel

ii. Omega Guard
- mengurangkan radang sendi
- galakkan pertumbuhan mental untuk dewasa dan kanak-kanak
-  kurangkan parasa kolesterol dan tekanan darah
- kurangkan risiko kander payudara, prostat dan usus

iii. Ostematrix
- memperbaiki kekejangan dan kebas-kebas
- meningkatkan kalsium/tulang
- meringankan stres
- memperbaiki masalah haid
- pengalkalian tubuh
- memperbaiki hiperaktif perut dan gastrik
- mengekalkan tekanan darah normal
- menolong pengecutan otot dan saraf

Set Sendi
 Suplemen Tambahan: Collagen Powder
Manfaat collagen:
- menggalakkan sendi sihat dan menguatkan tulang
 - memperbaiki tekstur kulit wajah
- tingkatkan keanjalan dan ketegangan kulit
- mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
- tingkatkan seri, tona dan warna kulit

Collagen Powder



Dengan teknologi terkini, pengguna mahupun pembeli budiman Produk Shaklee boleh terus order dari link esell saya:
http://goo.gl/zXnBOK

Bagaimana cara nak beli melalui esell link:
1. klik di link: Produk Shaklee
2. keluar paparan Online Ordering Agreemen, klik Agree >> klik Next
3. pilih kuantiti Produk Shaklee yang ANDA perlukan, default kuantiti = 1 unit
4. sekiranya ada perubahan kuantiti, klik Update>> klik Checkout
5. masukkan Customer Data>> klik Continue
6. buat pembayaran...tunggu posmen hantar barang sampai depan pintu rumah/di alamat yang di daftarkan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Best deal...hubungi saya...
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu




SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...


Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.


0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Memelihara Kesihatan Jantung Sebaiknya

7/24/2014 Nur Farah Liza Ramli 2 Comments

Bismillah

Apa itu jantung...?
Maklumat dari wikipedia:
Jantung terletak dalam rongga dada agak sebelah kiri, di antara paru-paru kanan dan paru-paru kiri. Massanya kurang lebih 300 gram, besarnya sebesar kepala tangan. Jantung adalah satu otot tunggal yang terdiri dari lapisan endothelium. Jantung terletak di dalam rongga torakik, di balik tulang dada. Struktur jantung berbelok ke bawah dan sedikit ke arah kiri.

Sumber wikipedia
5 tanda awal dan pengambilan langkah pencegahan:
i. Sakit dada
ii. Sukar bernafas
iii. Kurang selera makan
iv. Sering rasa penat
v. Kerap buang air kecil

Penyakit jantung adalah keadaan di mana Jantung tidak dapat melaksanakan tugasnya dengan baik. Hal-hal tersebut antara lain:
  • Otot jantung yang lemah, sejak lahir. Otot jantung yang lemah membuat penghidap tak dapat melakukan aktiviti yang berlebihan, kerana pemaksaan kerja jantung yang berlebihan akan menimbulkan rasa sakit di bagian dada, dan kadangkala dapat menyebabkan tubuh menjadi nampak kebiru-biruan. Penderita lemah otot jantung ini mudah pengsan.
  • Adanya ruang antara serambi kanan dan serambi kiri, disebabkan tidak sempurnanya pembentukan lapisan yang memisahkan antara kedua serambi saat pengidap masih di dalam kandungan. Hal ini menyebabkan darah bersih dan darah kotor tercampur. Penyakit ini juga membuat pengidap tidak dapat melakukan aktiviti yang berat.
Set cadangan Jantung sihat bersama suplemen shaklee

1. CoQhealth
2. Alfafa
 3. Omega
 4. Pyhtocol-ST

Dengan teknologi terkini, pengguna mahupun pembeli budiman Produk Shaklee boleh terus order dari link esell saya:
http://goo.gl/zXnBOK

Bagaimana cara nak beli melalui esell link:
1. klik di link: Produk Shaklee
2. keluar paparan Online Ordering Agreemen, klik Agree >> klik Next
3. pilih kuantiti Produk Shaklee yang ANDA perlukan, default kuantiti = 1 unit
4. sekiranya ada perubahan kuantiti, klik Update>> klik Checkout
5. masukkan Customer Data>> klik Continue
6. buat pembayaran...tunggu posmen hantar barang sampai depan pintu rumah/di alamat yang di daftarkan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Best deal...hubungi saya...
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu




SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...


Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.


2 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Testimoni Pelanggan Yang Saya Suka

7/23/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah

Mula-mula sekadar menyapa kawan, sebab nak ajak beliau membeli perlu ada gaya dan cara. Dalam hati berfikir, dapat ke aku jual suplemen kat dia...nak beli ke...macam-macam persoalan berlegar di benak fikiran.

Fikir POSITIF...insyaAllah dapat POSITIF.
perbualan antara F dan N
F: setelah tanya khabar dan perkembangan keluarga...tanyala N (nama samaran), nak beli suplemen Shaklee...
N: ehh nak...kita memang amik Omega kebetulan dah nak habis.
F: Dalam hati cukup berbunga dan alhamdulillah. Tapi maaf ya N saya tak boleh jual harga murah/ahli.
N: OK jawapan darinya.
F: Tapi nak tak awak kalau kita offer jadi ahli Shaklee, ke awak dah daftar ahli dengan sesiapa.
N: berapa harga nak jadi ahli.
F: murah je...siap pos sampai rumah lagi. daftar pun online, cuna nak awak bank in duit dan beberapa makluamt untuk proses pendaftaran.
N: boleh...semua maklumat yang diperlukan di hantar melalui message.

Omega Guard

Selang 2 minggu saya tanya testimonial...beliau respon, memang sebelum ni dah lama ambil Omega dan alhamdulillah cukup serasi dengan dirinya. badan rasa ringan dan kurang letih.
Apa-apa pun N perlu minum banyak air ya, pesan saya.

Selang sebulan saya tanya khabar dan menyapa mana tahu nak beli suplemen lain.
Beliau kata, maaf la sekarang stop kejap amik Shaklee sebab tengah cuba produk lain...produk tu ada semua yang nak dalam 1 suplemen.
Hati saya rasa sedih, member yang telah daftar ahli akhirnya mencuba produk lain. Saya kongsi  cerita ini dengan mak Shaklee saya. Beliau pesan, tidak mengapa...insyaAllah Allah beri rezeki yang lebih baik dari itu. Lega hati saya mendengarnya.

Selang sebulan, dalam bulan puasa 2014, saya tanya perkembangan produk baru yang beliau ambil. Beliau kata, dah berhenti makan/minum sebab buat kulit beliau kering...sekarang dia makan Omega Guard balik. Alhamdulillah Omega memang serasi dengan beliau...dapat mengatasi masalah keletihan, penat semasa tempoh haid.

Alhamdulilllah..syukur kepada Allah.

Anda nak beli suplemen dari saya...JOM hubungi saya.

Dengan teknologi terkini, pengguna mahupun pembeli budiman Produk Shaklee boleh terus order dari link esell saya:
http://goo.gl/zXnBOK

Bagaimana cara nak beli melalui esell link:
1. klik di link: Produk Shaklee
2. keluar paparan Online Ordering Agreemen, klik Agree >> klik Next
3. pilih kuantiti Produk Shaklee yang ANDA perlukan, default kuantiti = 1 unit
4. sekiranya ada perubahan kuantiti, klik Update>> klik Checkout
5. masukkan Customer Data>> klik Continue
6. buat pembayaran...tunggu posmen hantar barang sampai depan pintu rumah/di alamat yang di daftarkan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Best deal...hubungi saya...
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu




SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...


Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.


0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Kisah Saya Dengan Shaklee

7/22/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah...

Saya mula mengenali dan membeli supplemen shaklee pada 7/2013.
Waktu itu anak ke-3 saya Nur Fatimah Az Zaharah Binti Azizan berusia 1 tahun 7 bulan.
Pengeluaran susu ibu saya agak perlahan...target nak susukan Zaharah sehingga 2 tahun atau lebih.

Saya ibu sibuk yang memang berniat nak susukan Zaharah susu ibu lebih dari 2 tahun. Alhamdulillah Allah kurniakan rezeki ini. 

Jom tonton video HEBAT bagaimana ibu ini yang sibuk jaga anak pun mampu buat bisnes. Beliau mampu, saya dan anda pasti boleh.


Kenapa Emak Yg Sibuk Jaga Anak Pun Mampu Buat Bisnes. from iReach HD on Vimeo.
Supplemen pertama yang saya beli adalah Mealshakes...sebulan kemudian ESP.

Sebab apa saya beli mealshakes...?
Selain saya boleh minum, anak-anak saya pun boleh minum dengan di campur sedikit dalam susu mereka.

Mealshakes + ESP

Sebulan kemudian saya beli ESP...?
Mula-mula saya bancuh dan rasa ESP...fuhh...sungguh sedap
Ditambah dengan milo lagi sedap.

Kemudian ada kawan saya order ESP dan Vita-Lea. Keinginan saya untuk mendekatkan diri dengan supplemen Shaklee bertambah kuat.

Alhamdulillah pada 1/2014...saya melangkah dan dengan tenang menjadi ahli Shaklee yang sah.

Syukur sehingga kita saya tetap maintain dengan mendapat bonus dari Shaklee setiap pertengah bulan.

Terima kasih kepada rakan dan mak Shaklee saya:
Fatimah Azzahra Ismail
pages: Kedai Vitamin Ku

Terima kasih kepada nanny Shaklee saya:
Ime Ma'arof

Terima kasih kepada Master Shaklee saya:
Adilah Manaf Celikvitamin
pages: Celik Vitamin

Dengan teknologi terkini, pengguna mahupun pembeli budiman boleh terus order dari link esell saya:
http://goo.gl/zXnBOK

Bagaimana cara nak beli melalui esell link:
1. klik di link: Barang-barang di kedai CareHappyTips
2. keluar paparan Online Ordering Agreemen, klik Agree >> klik Next
3. pilih kuantiti supplemen yang ANDA perlukan, default kuantiti = 1 unit
4. sekiranya ada perubahan kuantiti, klik Update>> klik Checkout
5. masukkan Customer Data>> klik Continue
6. buat pembayaran...tunggu posmen hantar barang sampai depan pintu rumah/di alamat yang di daftarkan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Best deal...hubungi saya...
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu




SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...


Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.


0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Membersih Dengan Hand Dish Wash

7/21/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah...

Hand Dish Wash Concentrate
- Penanggal handal menanggalkan minyak dengan cucian tangan.
- Lembut pada tangan dan mesra alam.
- hanya memerlukan beberapa titisan dapat menyelesaikan tugas anda.

Hand Dish Wash
Apa yang Anda hendak tahu mengenai Hand Dish Wash Concentrate...???

1. Selamat
- tidak bertoksik
- hipoalergenik
- tiada klorin
- lembut pada tangan
- pH seimbang
- tiada bahan kimia berbahaya

2. Berkesan
- amat berkesan menanggalkan kotoran berminyak
- formula pekatan, memerlukan hanya sedikit titik untuk memuaskan pencucian
- buih sabun yang tahan lama
- membersih pinggan mangkuk yang banyak

3. Mesra Alam
- bahan semulajadi diekstrak dari jagung dan kelapa
- biorosot
- tanpa fosfat
- botol boleh di kitar semula
- tiada bahan pewarna
- selamat untuk sistem septik dan pembentungan

Sabun pencuci pinggan mangkuk yang halal, berkesan dan jimat.



Sabun Pencuci Pinggan Mangkuk Halal, Berkesan & Jimat from iReach HD on Vimeo.

Dengan teknologi terkini, pengguna mahupun pembeli budiman Hand Dish Wash Concentrate Shaklee boleh terus order dari link esell saya:
http://goo.gl/zXnBOK

Bagaimana cara nak beli melalui esell link:
1. klik di link: Hand Dish Wash
2. keluar paparan Online Ordering Agreemen, klik Agree >> klik Next
3. pilih kuantiti Hand Dish Wash Shaklee yang ANDA perlukan, default kuantiti = 1 unit
4. sekiranya ada perubahan kuantiti, klik Update>> klik Checkout
5. masukkan Customer Data>> klik Continue
6. buat pembayaran...tunggu posmen hantar barang sampai depan pintu rumah/di alamat yang di daftarkan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Best deal...hubungi saya...
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu




SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...


Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.


0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Slimming with Cinch Mix Shake and Supplement Shaklee

7/20/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah...

Apa itu Cinch Mix Shake

Campuran Proprietari Protein dengan Leusina
•    Bebas Laktos
•    Rendah glisemik
•    Soya Bukan-GMO

Cinch® Shakes sangat enak dan merupakan cara yang berkhasiat untuk membantu dalam mengekalkan otot perlu dan memberikan anda rasa puas semasa menurunkan berat badan.
•    Diperkaya dengan Leucine™ bagi mengekalkan otot semasa anda menurunkan berat badan
•    Kaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang dan puas
•    Tinggi serat dengan enam gram bagi setiap hidangan
 

Ada 3 rasa yang anda boleh pilih:
1. Cafe' Latte
2. Chocolate
3. Vanilla

Keistimewaan Cinch Shake Shaklee
* Memelihara otot dan membuatkan rasa kenyang serta membantu menghilangkan berat badan
* Otot penting supaya dapat membakar lemak dan meningkatkan metabolisme.
* Kurangkan inci yang tidak diingini
*  Makanan segera bagi ANDA yang aktif; meal replacement yang sihat dan mengenyangkan
* Tinggi kandungan serat dan memberi rasa KENYANG; dapat mengawal nafsu makan
* Mengandungi NUTRISI LENGKAP untuk memelihara kesihatan.
* Tiada perisa, pewarna dan pemanis tambahan
* Memelihara otot supaya tidak gemuk semula bula sudah kurus
Semuanya sedap

Gabungan Cinch Mix Shake + Lecithin + Alfafa dapat memperhebatkan usaha anda untuk kurus serta cantik berseri.

Dengan teknologi terkini, pengguna mahupun pembeli budiman Set Slimming boleh terus order dari link esell saya:
http://goo.gl/zXnBOK

Bagaimana cara nak beli melalui esell link:
1. klik di link: Set slimming Cinch Mix Shake
2. keluar paparan Online Ordering Agreemen, klik Agree >> klik Next
3. pilih perisa Cinch Nix Shake yang ANDA gemari, default kuantiti = 1 unit
4. sekiranya ada perubahan kuantiti, klik Update>> klik Checkout
5. masukkan Customer Data>> klik Continue
6. buat pembayaran...tunggu posmen hantar barang sampai depan pintu rumah/di alamat yang di daftarkan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Best deal...
boleh hubungi Farah untuk konsultasi PREMIUM: Saya memang hendak membantu anda.
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056
Cara mudah terus daftar bawah saya, klik:
&
Klik "JOIN NOW"

Instagram : carehappytips
SMS/WHATSAPP : 012-6713780
www.wasap.my/+60126713780
Kawasan COD : 
Seri Kembangan - Sungai Ramal Dalam dan Luar - Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian -  Jenderam - Dengkil - Banting - Alor Gajah - Masjid Tanah - Pulau Sebang - Tampin

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Cantik Berseri yang Lahir Dalam Hati juga Suplemen

7/19/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah

Saya nak share 3 set mencantikkan dalaman dan luaran.

i. Set Asas:
- Vit C
- Vit E

ii. Set Pertengahan
- Vit C
- Vit E
- B-Complex

iii. Set Booster
- ESP
- Vit C
- Vit E
- B-Complex











iv.  Set superb
-VIVIX


anda boleh pilih mengikut kesesuaian dan bajet.

Dengan teknologi terkini, pengguna mahupun pembeli budiman Produk Shaklee boleh terus order dari link esell saya:
http://goo.gl/zXnBOK

Bagaimana cara nak beli melalui esell link:
1. klik di link: Produk Shaklee
2. keluar paparan Online Ordering Agreemen, klik Agree >> klik Next
3. pilih kuantiti Produk Shaklee yang ANDA perlukan, default kuantiti = 1 unit
4. sekiranya ada perubahan kuantiti, klik Update>> klik Checkout
5. masukkan Customer Data>> klik Continue
6. buat pembayaran...tunggu posmen hantar barang sampai depan pintu rumah/di alamat yang di daftarkan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Best deal...hubungi saya...
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu




SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...


Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.


0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

20 Resepi ESP Sungguh Sedap

7/18/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah...

Apa itu ESP...???
ESP adalah Energizing Soy Protein, minuman penuh berkhasiat berperisa vanila.

Larangan ESP...
ESP jangan di bancuh dengan air panas kerana ini akan memusnahkan khasiatnya.

Cara bancuhan:
Sekali bancuh 2 sudu + pelbagai resepi yang kita suka

Antaranya:
  • ESP + air kosong (suam/sejuk)
  • ESP + Fresh Milk (pelbagai perisa)
  • ESP + Fresh Milk + kurma 
  • ESP + susu tepung 
  • ESP + Performance Drink Shaklee + Meal Shake Shaklee (Mighty3Gems)
  • ESP + Nesvita 3in1
  • ESP + jus twister tropicana
  • ESP + Yogurt drink
  • ESP + Ribena
  • ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga, etc)
  • ESP + Milo/Horlicks
  • ESP + sirap bandung
  • ESP + fresh milk + oat+serbuk koko+madu (ni resipi Dr Muhaya)
Lain-lain resepi boleh lihat gambar di bawah...
20 resepi sedap
Minuman ESP sesuai untuk siapa,,,???
1. untuk tambah susu ibu (milkbo0ster), bagi ibu-ibu yang menyusukan.
2. ibu hamil untuk tambah tenaga
3. yang nak bakar kalori dan minuman mengenyangkan
4. diet atau kurangkan berat badan
5. cantikkan kulit, gebu gebas
6. anjalkan payudara
7. menghilangkan jerawat
8. menangani alahan kulit atau eczema
Dengan teknologi terkini, pengguna mahupun pembeli budiman Set SLimming boleh terus order dari link esell saya:
http://goo.gl/zXnBOK

Bagaimana cara nak beli melalui esell link:
1. klik di link: ESP
2. keluar paparan Online Ordering Agreemen, klik Agree >> klik Next
3. pilih perisa Cinch Nix Shake yang ANDA gemari, default kuantiti = 1 unit
4. sekiranya ada perubahan kuantiti, klik Update>> klik Checkout
5. masukkan Customer Data>> klik Continue
6. buat pembayaran...tunggu posmen hantar barang sampai depan pintu rumah/di alamat yang di daftarkan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Best deal...hubungi saya...
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu




SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...


Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.






0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Anda Mencari SID Shaklee

7/17/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah

Semua orang tak nak jadi ahli sebab dalam fikiran tak nak terlibat dengan perniagaan MLM.

Shaklee pilihan anda...tidak memaksa untuk menjuruskan diri dengan perniagaan. Tetapi pasti anda puas hati bila memberli dengan harga ahli.

Kenapa perlu jadi Ahli...?
i. beli suplemen bukannya selori...kadang-kadang cuma sebotol.
anda cuba renungkan, keahlian Shaklee tiada tarikh luput, mungkin bulan ni beli sebotol...bulan depan 2 botol dan seterusnya bulan-bulan akan datang.

ii. harga keahlian yang cukup minima...siap pos depan rumah lagi. boleh order secara online. kalau takde talian internet...anda ada SID yang sedia membantu.


Wakil COD di kawasan anda...

Hubungi mereka sekarang untuk mendapatkan produk yang ANDA perlukan: 

1. Hasniza Kassim – 017-355 9047 – Bandar Baru Bangi.
FB : Hasniza Kassim

2. Masliana – 012-364 5527 – Bukit Antarabangsa, Ulu Klang, Seri Rampai
FB: Masliana

3. Siti Khuzaimah – 017-356 6301 – Jalan Semarak, Ulu Klang, Setiawangsa
FB: Siti Khuzaimah

4. Siti Khuzaimah – 018-217 7734 – Seri Kembangan, Bandar Tun Hussein Onn
FB: Talmimi

5. Puan Wan – 019-250 6086 – Bandar Baru Bangi, Hospital Serdang
FB: Puan Wan

6. Puan Manja Ismalizaton – 012-287 2101 – Taman Impian Putra, Bandar Seri Putra, Bukit Mahkota
FB: Puan Manja

7. Cik Eyka - 012-229 8495 - Sekitar Kajang dan Bandar Baru Bangi
FB: Cik Eyka


PENDIAM DAN PEMALU PUN BOLE BUAT BISNES MLM



Dengan teknologi terkini, pengguna mahupun pembeli budiman Suplemen Shaklee boleh terus order dari link esell saya:
http://goo.gl/zXnBOK

Bagaimana cara nak beli melalui esell link:
1. klik di link: Suplemen Shaklee
2. keluar paparan Online Ordering Agreemen, klik Agree >> klik Next
3. pilih suplemen yang ANDA gemari, default kuantiti = 1 unit
4. sekiranya ada perubahan kuantiti, klik Update>> klik Checkout
5. masukkan Customer Data>> klik Continue
6. buat pembayaran...tunggu posmen hantar barang sampai depan pintu rumah/di alamat yang di daftarkan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Sekiranya perkongsian cerita ini menarik dan bermanfaat buat anda...Sudilah anda share dengan ahli keluarga mahupun kawan-kawan yang lain.



Best deal...
boleh hubungi Farah untuk sebarang pertanyaan
suplemen kesihatan...Saya memang hendak membantu anda.

Untuk maklumat lanjut dan free consultation

Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

Cara mudah terus daftar bawah saya, klik:

DAFTAR MUDAH
&
Klik "JOIN NOW"


Instagram : carehappytips

SMS/WHATSAPP : 012-6713780




Kawasan COD : 
Seri Kembangan - Sungai Ramal Dalam dan Luar - Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian -  Jenderam - Dengkil - Banting - Alor Gajah - Masjid Tanah -
Pulau Sebang - Tampin




0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Suplemen Kesihatan dan Anak Pintar

7/16/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah

Bila-bila anak-anak membesar, mereka juga memerlukan suplemen untuk membantu proses tumbesaran. Menggeligakan fikiran dan merancakkan aksi.

Untuk anak-anak
Terdiri dari 4 sekawan...kalau tuan puan nak beli satu-satu dulu pun bole.

i. Mealshakes:
rasa vanilla dan kadang-kadang seperti rasa jagung...
sungguh sedap...
di tambah sesudu kecil di dalam susu anak-anak

ii. Omega:
membantu proses tumbesaran dan mencerdaskan minda

iii. Chew vita-C:
mudah di bawa ke mana
hanya kemam di mulut kemudian hancur dengan sendirinya

iv. Vita-lea for children:
menyokong sistem imunisasi anak-anak
meningkatkan nutrisi dan membantu anak-anak yang tidak gemar makan sayur-sayuran dan buah-buahan

Dengan teknologi terkini, pengguna mahupun pembeli budiman Set Suplemen Kanak-kanak Shaklee boleh terus order dari link esell saya:
http://goo.gl/zXnBOK

Bagaimana cara nak beli melalui esell link:
1. klik di link: Set Suplemen Kanak-kanak Shaklee
2. keluar paparan Online Ordering Agreemen, klik Agree >> klik Next
3. pilih kuantiti Set Suplemen Kanak-kanak Shaklee yang ANDA perlukan, default kuantiti = 1 unit
4. sekiranya ada perubahan kuantiti, klik Update>> klik Checkout
5. masukkan Customer Data>> klik Continue
6. buat pembayaran...tunggu posmen hantar barang sampai depan pintu rumah/di alamat yang di daftarkan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Best deal...hubungi saya...
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu




SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...


Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.


0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq