Basic H2, Tidak bertosik, Membersih secara Semulajadi

3/31/2014 Nur Farah Liza Ramli 3 Comments

Bismillah...

Apakah Basic H2...???
Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate yang dua kali ganda lebih pekat ini memberi kuasa pembersihan yang lebih selamat dan berkesan sesuai digunakan bagi menangani seribu macam jenis kotoran rumah yang boleh digunakan pada bila-bila masa. Sebagai contohnya, bagi membersihkan kesan susu tertumpah.
Basic H2 Shaklee


Sesuai untuk mencuci...sebarang permukaan yang boleh dicuci sama ada di dalam atau di luar rumah:
  • Dinding
  • Permukaan dapur, jubin dan lantai
  • Peralatan
  • Periuk, besen, pinggan dan mangkuk
  • Tingkap dan cermin
  • Perkakas
  • Benda-benda diperbuat daripada kayu
  • Perabot (Sila pastikan anda tidak menggunakannya bagi membersihkan akuarium atau bekas cecair pencuci cermin)
Perbezaan Basic H2 Shaklee dengan produk XXX yang lain:
i. Selamat
ii. Berkesan
iii.Mesra Alam

Basic H Bukan Sekadar Pencuci

***Itu hanya tiga daripadanya, masih terdapat 997 cara penggunaan yang lain***

Akhir kata, setiap keluarga harus memiliki sebotol Basic H2 Shaklee ini kerana kebanyakan bahan pencuci serbaguna mengandungi toksin yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan. Bahan pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon. 

Dengan Basic H2, anda selamat kerana ianya tidak bertoksik, tanpa gas geracun, tanpa bahan kimia berbahaya, tanpa bahan pewangi, pH seimbang dan tanpa klorin.


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Best deal...
boleh hubungi Farah untuk sebarang pertanyaan
suplemen kesihatan...Saya memang hendak membantu anda.

Untuk maklumat lanjut dan free consultation

Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

Cara mudah terus daftar bawah saya, klik:

DAFTAR MUDAH
&
Klik "JOIN NOW"


Instagram : carehappytips
Fanpages : Kedai Carehappytips

SMS/WHATSAPP : 012-6713780


Kawasan COD : 



Seri Kembangan - Sungai Ramal Dalam dan Luar - Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian -  Jenderam - Dengkil - Banting - Alor Gajah - Masjid Tanah -

Pulau Sebang - Tampin

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

3 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Carotomax; Gabungan 6 Karotenoid Terbaik

3/30/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah...

CAROTOMAX® merupakan campuran luarbiasa yang menggabungkan 6 karotenoid terbaik:
i. alfa-karotena,
ii. astaxanthin,
iii. beta-karotena,
iv. lutein,
v. likopena
vi. zeaxanthin

6 karotenoid ini diekstrak dari sayuran dan buahan yang kaya dengan sifat anti-oksidan seperti rumpai laut, tomato, biji anggur, brokoli, epal, kentang dan banyak lagi.
Bahkan, anda tidak akan dapat ketulenan dan keberkesanan karotenoid daripada makanan diatas sahaja.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan
Apakah karotenoid...???
Karotenoid adalah kimia organik bernutrisi yang terdapat pada pigmen tumbuhan dan hewan. Berdasarkan struktur kimianya, karotenoid masuk ke dalam golongan terpenoid.

Peranan penting: sebagai agen antioksidan dan dapat diubah menjadi vitamin.

6 Manfaat utama Carotomax:
i. Membantu mengurangkan masalah mata yang rabun dan kering.ii. Membantu mengurangkan masalah katarak dan glaucoma.
iii. Membantu atasi kelesuan mata.
massage mata

iv. Bagus untuk mereka yang banyak menggunakan komputer.
v. Cantikkan kulit dan dapat atasi masalah jerawat.
vi. Antioksida dan antikanser

Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...

Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

ESP Promosi Hebat, tinggal 2 hari

3/29/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah...

ESP...ESP...ESP...
Beli 6 percuma 1...promosi hingga 31 Mac 2014.

Buy 6 free 1 ESP


Apa kelebihan ESP:
1. Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee dalam pembuatan ESP hanya daripada non-GMO (non genetically modified organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah.

2. Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semulajadi isoflavones seperti genistein dan daidzen.

3. Setiap 850gm (1 tin ESP) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

4. ESP merupakan satu-satunya produk dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh badan.

5. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Sangat sesuai untuk semua peringkat umur - tua dan muda.

6. Menyediakan 14gm protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk kesihatan jantung.

7. Kandungan Indeks Glisemik (GI) yang rendah iaitu 39 menjadikannya sangat sesuai juga kepada penghidap diabetes.

8. Satu hidangan ESP bersamaan dengan 2x ganda daging, 4x ganda telur dan 12x ganda susu.

9. Ia rendah lemak, tanpa kolestrol, tanpa asid urik dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia dan tidak membebankan buah pinggang.

10. Setiap hidangan ESP menyediakan 50% daripada nilai harian kalsium untuk menyokong tulang yang kuat.

11. Mempunyai kandungan kitroestrogen untuk kesihatan prostat, payudara dan menopos.

12. Mengekalkan tenaga dalam badan dan menahan rasa lapar kerana ESP membekalkan sumber tenaga berterusan ke dalam salur darah.

13. Tanpa perasa, pewarna tiruan, pemanis, kafein, atau bahan tambahan selainnya.

14. Sesuai untuk vegetarian.

Testimosi ESP

free-free baca ya


10001 manfaat ESP Shaklee dan setiap individu dalam keluarga anda berpeluang untuk berkongsi dan mengambil ESP Shaklee bagi pelbagai tujuan.

Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...

Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Gabungan 20 Resepi ESP

3/12/2014 Nur Farah Liza Ramli 2 Comments

Bismillah...

Apa istimewanya ESP Shaklee?
Ia amat sesuai kepada SAYA dan ANDA yang mementingkan KESIHATAN, KECANTIKAN dan KEKAL BERTENAGA sepanjang hari.

WOW HEBAT, maknanya ESP boleh memberi dan menambah tenaga kepada atlit juga?
Ya.

Selain itu, ESP Shaklee adalah HIGH DEMAND dalam banyak-banyak produk Shaklee.

Berapa harga satu canister ESP?
RM150 (S); RM155 (SS)
(Sila hubungi saya untuk mendapatkan harga terhebat)

Berapa lama boleh tahan satu canister ESP?
Sekiranya pengambilan  sebanyak 2-3 sudu sehari, boleh tahan 1-2 bulan.

7 kebaikan dan khasiat ESP Shaklee
********************************
1. Rahsia Awet Muda / Anti Penuaan

2. Mempertingkat Fungsi Hormon Wanita

3. Rahsia Kulit Cantik Dan Anjal

Bagi wanita yang mementingkam kecantikan kulit. Anda disarankan untuk mengamalkan pengambilan ESP. ESP merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan dan bertindak sebagai agen anti-penuaan. Mengembalikan keanjalan kulit supaya kulit kekal cantik dan gebu. Di samping memperkuat otot sekaligus mempercepat pemulihan luka dan menghilangkan parut.

4. Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki

Genistein yang terkandung dalam kacang soya telah dibuktikan mempunyai keupayaan bagi mencegah pertumbuhan dan menghalang sel kanser darip merebak. Ia berfungsi dengan memusnahkan radikal-radikal bebas dalam sel-sel tubuh kita sebelum radikal bebas sempat bermutasi daripada DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga melindungi dan menjaga rahim dan ovary serta kitaran haid dan prostat.

5. Memulih Dan Memberi Tenaga Segera Untuk Individu Aktif

ESP Shaklee terbukti berkesan dalam memulih dan memberi tenaga segera untuk individu yang aktif, ibu menyusu, wanita bekerjaya yang sibuk dan mereka yang mempunyai gaya hidup yang lasak. ESP meningkatkan sistem imun sekaligus memulihkan kepenatan, mencegah migrain, insomnia dan gejala stress yang disebabkan kemurungan, kebimbangan, ketakutan, tekanan kerja dan sebagainya.

6. Jawapan Kepada Masalah Pigmentasi

Hasil kajian para saintis telah membuktikan lecithin dalam soya dapat melancarkan peredaran darah, menyahtoksin bahan buangan sel dan lain-lain. Fungsi lecithin soya ini juga melambatkan proses rambut beruban, menyelesai masalah keguguran rambut dan keadaan rambut yang kusam. Disamping mencegah masalah pigmentasi dan kulit berjeragat.

7. Meningkatkan Keupayaan Memori

Semakin meningkat usia seseorang bermakna daya keupayaan untuk mengingat akan menurun. Keupayaan memori seseorang memang berkadar langsung dengan peningkatan usia. Pengambilan ESP Shaklee secara konsisten akan dapat mempertingkatkan keupayaan daya ingatan. Kacang soya mengandungi isoflavones yang bertindak sebagai penerima atau perangsang estrogen dalam otak manusia, terutama dalam hippocampus iaitu kawasan penting untuk memori manusia.

10001 manfaat ESP Shaklee dan setiap individu dalam keluarga anda berpeluang untuk berkongsi dan mengambil ESP Shaklee bagi pelbagai tujuan.


ESP esuai untuk pelbagai Gabungan



* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.



Best deal...
boleh hubungi Farah untuk sebarang pertanyaan
suplemen kesihatan...Saya memang hendak membantu anda.

Untuk maklumat lanjut dan free consultation

Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

Cara mudah terus daftar bawah saya, klik:

DAFTAR MUDAH
&
Klik "JOIN NOW"


Instagram : carehappytips
Fanpages : Kedai Carehappytips

SMS/WHATSAPP : 012-6713780


Kawasan COD : 



Seri Kembangan - Sungai Ramal Dalam dan Luar - Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian -  Jenderam - Dengkil - Banting - Alor Gajah - Masjid Tanah -

Pulau Sebang - Tampin

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

2 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

ESP dah Sampai

3/11/2014 Nur Farah Liza Ramli 2 Comments

Bismillah...

ESP dah sampai...bestnyer...masih ada 4 bekas...
Sape nak PM saya...

ESP


Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...

Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

2 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Jerebu...Kesihatan...Minum Air Masak Banyak...

3/09/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah...

Sabtu, amat terasa cuaca yang amat berjerebu.
Jerebu di KL, KLCC pun kabur.
Sumbangan gambar: Siti Khuzaimah

Sama tarikh dengan "kehilangan MH370". Sesungguhnya senjata yang paling kuat dan ajaib adalah doa muslimin muslimat sekalian. Allah maha mengetahui segala yang tersurat mahupun tersirat.

Ahad, balik dari kampung Banting...kepala sudah tak tertanggung pening...sempat tido dan rehat sekejap di waktu petang. Sambil-sambil kumpul tenaga untuk mulakan hari Isnin.

Isnin, Selasa, Rabu, Khamis...keadaan cuaca rasa tidak tertanggung...
Paling utama, jaga kesihatan; minum air masak banyak-banyak; kurangkan aktiviti di luar.
Banyakkan istighfar.

PROMOSI HEBAT Bulan Mac 2014
ESP (Energizing Soy Protein)
ESP pilihan ANDA

Ditambah dengan pengambilan Vitamin C, Manfaat diperolehi:
i. Meningkatkan Sistem Imun Badan.
ii. Memerangi Kanser.
iii. Mencantikkan Kulit.
iv. Memperbaiki Insomnia.
v. Mengekalkan Kolesterol Sihat.

500 mg sehari=7.5 biji oren
Ingatan untuk diri: hidup ini lebih indah, bila kita belajar untuk menghargai, insyaAllah

Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...

Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Alhamdulillah...Berjaya Daftar Anak Baru...

3/08/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah...

Alhamdulillah,hari ni berjaya daftar anak baru.
Ini sayap yang seterusnya...moga sentiasa hati dekat dengan Allah.

Kenapa perlu daftar...??
1. boleh tambah ukhwah...
2. dapat kenali suplemen dengan lebih dekat.
3. empayar ini berkongsi ilmu untuk buat blog, aktif fanpage guna hootsuite.
4. Kongsi ilmu menggunakan webinar, video di group, one-one mentor-mentee.
5. Bonus tambahan yang bermotivasi.


Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...

Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.



0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Makan Buah Oren...Sedap...

3/07/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah...

Vitamin C telah direka oleh shaklee.
Setiap tablet=7.5 hidangan sebiji buah + kulit=500mg.

Sustained release vita C 500mg mampu tingkatkan keberkesanan vitamin C
didalam tubuh kita, melegakan inflamasi, menentang infeksi radikal bebas dan bakteria.

Manfaat utama:
1. Membentuk kolagen.
2. Memperbaiki sistem perdarahan.
3. Peningkatan sistem imun.
4. Memerangi kanser.
5. Mencantikkan kulit.
6. Memperbaiki insomnia.
7. Mengekalkan kolesterol sihat.

Cadangan:
- 2 kali makan × 2 biji setisp kali makan: untuk pemeliharaan kesihatan.
- 3 kali sehari × 2 biji setiap kali makan: untuk influenza dan penyembuhan penyakit.

Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...

Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Shaker baru...cantik...terbaru...

3/04/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah...

Sekadar nak share shaker baru...
Cantik...
Ada tools tambahan...tak perlu guna sudu...
Shake saje...item di dalam nya insyaAllah sebati.





Kebetulan bulan Mac 2014 ni promosi ESP; beli 6 percuma 1.
Jika ada yang nak beli loose pun boleh jer.


KHASIAT
Energizing Soy Protein (ESP:
1.  membekalkan tenaga, menyuburkan kesihatan kulit, kuku, rambut dan otot.
2. sesuai untuk ibu menyusukan anak, ingin kurus secara mendapat tambahan nutrisi yang lengkap.
3. memulihkan pigmentasi, menjadikan kulit berseri dan anjal.
4. perbaiki dan perkuatkan memori.


tidak digalakkan ambil bersama vita-lea.

Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...

Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.


0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

1 Mac 2014...target untuk beri recognation kepada ANDA dan KELUARGA

3/01/2014 Nur Farah Liza Ramli 2 Comments

Bismillah...


bole saya share sket. harap dapat naikkan semangat saya juga ANDA. bila saya dapat starter kit...

1. saya tgk dan cuba baca business plan dia...macam mana org kata mudahnya nak dapt bonus dari shaklee

2. ibu sy masukkan dalam group sifu adilah...sy baca files yg dia upload di situ

3. paling utama, mesti yakin rezeki itu datangnya dari Allah. solat dhuha, zikir. baca Ya Latif tiap2 hari sekurang2nya 71 kali. Ya Wahab 300 kali. buat secara istiqamah.

4. target barang utk capai target bonus kita di minggu pertama setiap bulan...cth saya target nak capai 300 uv...so listkan barang apa yang boleh dapat utk capai 300uv tu.

target dapatkan anak sekurang2nya sorang 1 bulan. sy yakin saya dan ANDA pasti boleh luaskan empayar dengan lebih luas, insyaAllah.


Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...

Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

2 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq