28 Februari 2014

2/28/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah...
Alhamdulillah... mula julai 2013 saya mula ambil produk SHAKLEE.
secara rasmi sebagai distributor 28 Jan 2014.
Alhamdulillah membina empayar, melahir "anak" di dalam dunia SHAKLEE pada 28 Februari 2014.

ANDA mahu...???

Katakan YA...!!! 
PM saya untuk dapatkan konsultasi secara percuma.
InsyaAllah anda boleh lakukan secara istiqamah.


Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...

Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

7 sebab Badan Perlukan Suplemen

2/24/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah.

1. Badan memerlukan dos vitamin yang lebih tinggi berbanding yang dapat diperolehi dari makanan.
2. Buah-buhan dan sayur-sayuran yang di tanam di tanah yang kurang subur kurang bahan galian; berbanding yang di tanam di tanah yang subur.
3. Zat makanan mudah hilang semasa proses pengangkutan, penyimpanan dan penyediaan. Contoh: Vit C dan enzim mudah hilang/musnak dengan haba semasa memasak.
4. Pengambilan ubat-ubatan seperti pil penahan sakit, laksatif, alkohol dan antibiotik boleh mengganggu penyerapan zat makanan. Amalan diet yang tinggi kafein, lemak, gula dan garam dapat mengurangkan simpanan zat makanan di dalam tubuh.
5. Makanan seharian yang tidak seimbang.
6. Gaya hidup masa kini.
7. Kurang titikberat makanan yang seimbang.

Mulakan langkah bijak anda hari ini...:
produk Shaklee yang boleh anda pilih.

tentunya anda sayang diri dan orang tersayang


Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...

Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Vita-lea a.k.a MULTIVITAMIN Shaklee

2/23/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah...

Bulan ini Februari 2014, adalah PROMOSI Vita-Lea.
Gbungan set dengan Vita-Lea.
i. SET Berpantang
ii. SET Menyusu
iii. SET Hamil
iv. SET Optimum Health
v. SET Slimming
vi. SET Tambah Berat
vii. SET Skincare

*** kepada yang berminat nak beli set atau single set Vita-Lea boleh sms atau PM saya.
Info atau konsultasi PERCUMA sedia diberikan.

SET pilihan atau

single botol

Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...

Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

promosi‬ Februari 2014

2/23/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah

promosi‬ Februari 2014: masih ada 6 hari lagi.
Vitalea "PERFECT Multivitamin & Multimineral"
Buy 6 Free 1

Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...

Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Alfafa Shaklee...Peneraju Pembuatan Vitamin & Makanan Tambahan No. 1 Di Dunia

2/21/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah...

Alfafa Shaklee:
i. kaya dengan nutrisi dan mineral surih
ii. mengandungi enzim penting untuk penghadaman makanan
iii. melegakan rasa kebas dan sakit sendi
iv. mengurangkan toksin
v. merendahkan kolesteron

*** tidak digalakkan ambil bersama Vit E.

 6 variasi gabungan Alfafa Shaklee


1001 khasiat dan kelebihan Alfafa Shakle:
Terbaik untuk wanita juga lelaki.

18 Khasiat Alfalfa

1. Mencuci hati, darah dan usus.
2. Mengelakkan sakit sendi dan belakang.
3. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
4. Memberi kelegaan semasa haid untuk wanita.
5. Merawat arthitis.
6. Bagus untuk elergi dan ekzema.
7. Merawat athma.
8. Bertindak seperti kacip fatimah kepada isteri.
9. Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor.
10. Melawan tumor: alkalikan badan dengan itu membaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
11. Merawat masalah keputihan pada wanita.
12. Menyingkirkan lemak dan kolestrol.
13. Memulihkan urat selepas bersalin.
14. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan.
15. Meningkatkan stamina seorang suami.
16. Melegakan sembelit.
17. Membuang angin dalam badan.
18. MAMA Milk booster

P/S: Suplemen yang setiap wanita perlu amalkan


Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...

Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.



0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Suplemen Shaklee sebagai Pilihan Saya juga Anda...

2/21/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah...

Penat enjin badan kita kerja seharian.
Perlu di isi dengan makanan dan minuman.
Sehari kita perlu minum sekurang-kurang 3 liter air...fuhh banyaknya...larat ke nak minum...

10 set jimat...suplemen Shaklee HEBAT
Kadangkala kita lesu, tidak bermaya, mudah penat...puncanya...kekurangan air dalam badan.

Cara atasi yang mudah...
Segelas sebelum dan segelas selepas setiap waktu solat...mudah kan...
Saya cuba, anda cuma...mari kita sama-sama rasai manfaat dan kenikmatannya.

SELAMAT BEREHAT...Tidur sebentar...

Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...

Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.


0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

ESP Shaklee...dapat SHAKER Shaklee HEBAT....

2/20/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Salam dan selamat tengah hari pembaca dan pembeli budiman...

ESP Shaker cantik...design baru...Hebat...cantik...
Pasti anda puas hati membelinya.

 ESP boleh digandingkan dengan pelbagai suplemen...Alhamdulillah HEBAT
Shaker ini sungguh cantik...HEBAT...ada "bebola" disediakan.

Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...

Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Citer Santai Petang Ini... VITA-LEA Shaklee

2/19/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah...
Tentunya coretan santai petang ini...tentang VITA-LEA Shaklee.
Anda pasti tertanya-tanya...apa itu VITA-LEA Shaklee...
juga dipanggil Multivitamin & Multimineral yang pertama di cipta di dunia...HEBAT kan...Alhamdulillah. 
VITA-LEA Shaklee merupakan "dietary supplement".

Kehebatan: Mengandungi 28 nutrien di dalamnya...fuhh...HEBAT...Alhamdulillah.

Cara pengambilan: hanya 2 biji sehari...fuhh...HEBAT...

Kebaikan Utama:
1. Penambahan tenaga segera.
2. Pelengkap Nutrisi.
3. Keupayaan Sistem Produktif.
 4. Metabolisma.
5. Elemen Penting Pada Sel Tubuh.
6. Melindungi Organ.

Jika di ambil setiap hari:
i. Membantu mengekalkan kesihatan yang baik ***
ii. Mengandungi beta-karotena; membantu dalam mengekalkan pertumbuhan, penglihatan dan pembinaan tisu.
iii. Mengandungi kalsium, fosforus, vit C dan D untuk kesihatan tulang dan gigi.
iv. Biotin dan asid pantotenik membantu untuk metabolisme lemak dan karbohidrat dalam tubuh.
v. Vitamin B12; membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah. ***

*** bertujuan untuk diagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit...yakin kerana Allah.


Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...

Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Sarapan pagi

2/11/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah... Mulakan hari anda dengan bismillah dan sarapan pagi yang berkhasiat.

Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...

Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

ESP

2/08/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

bismillah...
sabtu (8/2/2014):

alhamdulillah zaharah sudah 2 tahun 2 bulan.
selepas selamat melahirkan zaharah, husband ada pesan...klau bole susukan zaharah sampai 2 tahun. dalam hati tanya "bole ke..., berjaya ke?" sambil pasang niat kerana Allah dan tekad.
setelah zaharah berusia 1 tahun 6 bulan...susu agak merundum...hati mula risau.

Bismillah...
apa kata cuba ambil makan tambahan ESP... lagipun dah nak bulan puasa. syukur...
dimakbulkan ALLAH...zaharah masih menyusu sehingga sekarang.

Mari kita tonton video dari perkongsian ibu yang hebat...!!!


Rahsia Menyusu Puasa Di Bulan Ramadhan from iReach HD on Vimeo.

Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...

Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

BEST keahlian Shaklee Online

2/07/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah...

Apa yang bestnya keahlian Shaklee ni. Semua orang kata best, tapi ya la sebab awak kan dah SID. Bukan macam tu kawan-kawan, best ni sebab kita berada dalam kelompok orang-orang yang best. Tetapi, kita juga perlu jadikan diri kita best. Lagi pun segala pendaftaran dan pembelian boleh dilakukan secara online.

Mari kita sama-sama tonton video yang HEBAT ini...!!!


Langkah Pertama SID Pro - Master Produk. Tapi Macam Mana? from iReach HD on Vimeo.

Langkap pertama untuk master produk Shaklee secara PRO. Dapatkan 4 tips bagaimana kita boleh master produk Shaklee secara pro. Lagi cepat master produk, lagi cepat kita dapat jual. Lagi cepat kita jual, lagi cepat bonus Shaklee masuk.

Coretan ringkas perkongsian saya:
Hari Jumaat (7/2/2014): Jumaat yang penuh barakah
Macam mana boleh minat nak masuk shaklee...???
Alhamdulillah, mula-mula beli mealshakee dan ESP...
Masa tu nak bulan puasa 2013.
Sungguh best dan teruja...
Kesihatan dan tenaga sentiasa di rahmati Allah.

Apa-apa pun...mesti minum air suam banyak...
Minima sehari 3 liter...

Hari ni hari Jumaat...
Yahoo...nak cuti 2 hari...
bestnyer nak golek2 dgn family...

Sekiranya perkongsian cerita ini menarik dan bermanfaat buat anda...Sudilah anda share dengan ahli keluarga mahupun kawan-kawan yang lain.



Best deal...
boleh hubungi Farah untuk sebarang pertanyaan
suplemen kesihatan...Saya memang hendak membantu anda.

Untuk maklumat lanjut dan free consultation

Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

Cara mudah terus daftar bawah saya, klik:

DAFTAR MUDAH
&
Klik "JOIN NOW"


Instagram : carehappytips

SMS/WHATSAPP : 012-6713780




Kawasan COD : 
Seri Kembangan - Sungai Ramal Dalam dan Luar - Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Nilai Impian -  Jenderam - Dengkil - Banting - Alor Gajah - Masjid Tanah -
Pulau Sebang - Tampin


**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq

Di sini ku bermula

2/06/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah...

Hari Khamis (6/2/2014): Manfaatkan hari Khamis untuk mendapat keredhaan Allah dunia akhirat.

Coretan pertama ku setelah bergelar pengedar Shaklee yang sah.
Alhamdulillah.

Lihat la video perkongsian cerita seorang ibu yang join Shaklee semasa berusia 61 tahun.



Mula Berniaga Shaklee Umur 61 Tahun Pun Masih Boleh Berjaya from iReach HD on Vimeo.

Saya yang boleh di kira pangkat sebagai anak kepada usia wanita ini pasti boleh berjaya mengorak langkap kejayaan seperti beliau, insyaAllah.

Semoga manfaat dan perkongsian maklumat ini mendapat keberkatan dari Allah dunia akhirat.
Hasil belian produk dari pelanggan yang budiman juga diberkati Allah dunia akhirat.


Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Kawasan COD : Bangi - Taman Impian Putra - Bandar Seri Putra - Bukit Mahkota - Jenderam - Salak Tinggi - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq