Testimoni Pelanggan Yang Saya Suka

7/23/2014 Nur Farah Liza Ramli 0 Comments

Bismillah

Mula-mula sekadar menyapa kawan, sebab nak ajak beliau membeli perlu ada gaya dan cara. Dalam hati berfikir, dapat ke aku jual suplemen kat dia...nak beli ke...macam-macam persoalan berlegar di benak fikiran.

Fikir POSITIF...insyaAllah dapat POSITIF.
perbualan antara F dan N
F: setelah tanya khabar dan perkembangan keluarga...tanyala N (nama samaran), nak beli suplemen Shaklee...
N: ehh nak...kita memang amik Omega kebetulan dah nak habis.
F: Dalam hati cukup berbunga dan alhamdulillah. Tapi maaf ya N saya tak boleh jual harga murah/ahli.
N: OK jawapan darinya.
F: Tapi nak tak awak kalau kita offer jadi ahli Shaklee, ke awak dah daftar ahli dengan sesiapa.
N: berapa harga nak jadi ahli.
F: murah je...siap pos sampai rumah lagi. daftar pun online, cuna nak awak bank in duit dan beberapa makluamt untuk proses pendaftaran.
N: boleh...semua maklumat yang diperlukan di hantar melalui message.

Omega Guard

Selang 2 minggu saya tanya testimonial...beliau respon, memang sebelum ni dah lama ambil Omega dan alhamdulillah cukup serasi dengan dirinya. badan rasa ringan dan kurang letih.
Apa-apa pun N perlu minum banyak air ya, pesan saya.

Selang sebulan saya tanya khabar dan menyapa mana tahu nak beli suplemen lain.
Beliau kata, maaf la sekarang stop kejap amik Shaklee sebab tengah cuba produk lain...produk tu ada semua yang nak dalam 1 suplemen.
Hati saya rasa sedih, member yang telah daftar ahli akhirnya mencuba produk lain. Saya kongsi  cerita ini dengan mak Shaklee saya. Beliau pesan, tidak mengapa...insyaAllah Allah beri rezeki yang lebih baik dari itu. Lega hati saya mendengarnya.

Selang sebulan, dalam bulan puasa 2014, saya tanya perkembangan produk baru yang beliau ambil. Beliau kata, dah berhenti makan/minum sebab buat kulit beliau kering...sekarang dia makan Omega Guard balik. Alhamdulillah Omega memang serasi dengan beliau...dapat mengatasi masalah keletihan, penat semasa tempoh haid.

Alhamdulilllah..syukur kepada Allah.

Anda nak beli suplemen dari saya...JOM hubungi saya.

Dengan teknologi terkini, pengguna mahupun pembeli budiman Produk Shaklee boleh terus order dari link esell saya:
http://goo.gl/zXnBOK

Bagaimana cara nak beli melalui esell link:
1. klik di link: Produk Shaklee
2. keluar paparan Online Ordering Agreemen, klik Agree >> klik Next
3. pilih kuantiti Produk Shaklee yang ANDA perlukan, default kuantiti = 1 unit
4. sekiranya ada perubahan kuantiti, klik Update>> klik Checkout
5. masukkan Customer Data>> klik Continue
6. buat pembayaran...tunggu posmen hantar barang sampai depan pintu rumah/di alamat yang di daftarkan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Best deal...hubungi saya...
Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu




SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...


Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.


0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq