Ready Stock Vitamin Shaklee Di Bangi, Bangi Lama, Bandar Seri Putra, Bukit Mahkota, Serdang, Nilai, Banting

5/07/2014 Unknown 0 Comments

Bismillah...
Berita baik untuk pengguna-pengguna Shaklee di Bangi, Bangi Lama, Bandar Seri Putra, Bukit Mahkota, Serdang, Nilai dan Banting. Bagi anda yang bermasalah mendapatkan bekalan vitamin Shaklee di kawasan sekitar; tidak perlu bimbang lagi kerana anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee sama ada secara pos ataupun cash on delivery (C.O.D.) daripada saya, Farah. Anda boleh membuat tempahan COD vitamin Shaklee atau mendapatkan konsultasi percuma di talian 012-671 3780.Testimonial Produk Shaklee
Saya mula berkenalan dengan Shaklee setelah mendapat anak yang ketiga dan mula mencari-cari produk yang sesuai untuk membantu saya menyusukan anak di samping menjaga kesihatan tubuh badan. Sejak mengenali Shaklee saya mula menemui “new passion” iaitu makanan tambahan (supplement). Saya mula sedar pengambilan supplement amat perlu bagi membantu seseorang itu menjalani kehidupan yang lebih sihat dan cergas. Lebih-lebih lagi bagi ibu seperti saya yang berkerja dan menjadi isteri serta ibu pada masa yang sama. Saya mempunyai minat yang mendalam dalam penyusuan susu ibu, tidak lokek berkongsi jika anda ingin bertanyakan tip-tip dan petua penyusuan. Pengalaman menyusukan cahayamata ketiga saya sehingga 2 tahun lebih sungguh memberi saya sumber inspirasi dan faham dengan permasalahan yang dihadapi oleh ibu yang menyusukan anak. Saya berazam untuk meneruskan memberi susu ibu sehingga 3 tahun, insyaAllah. Saya sedia mendengar permasalahan anda berkaitan penyusuan mahupun penjagaan kesihatan serta kecantikan.

Sebahagian dari produk


Pengedar Shaklee di Bangi, Bangi Lama, Bandar Seri Putra, Bukit Mahkota, Serdang, Nilai dan Banting Dengan Ready Stock


Kesan daripada permintaan yang tidak putus daripada pengguna produk Shaklee di Bangi, Bangi Lama, Bandar Seri Putra, Bukit Mahkota, Serdang, Nilai dan Banting, beliau sentiasa memastikan ready stock di rumah mencukupi untuk penghantaran melalui pos ataupun COD. Sebagai seorang pengedar dan juga pengguna produk Shaklee, saya amat menitik beratkan permasalahan dan kepuasan setiap pelanggan yang berurusan dengan saya. Justeru, saya akan sentiasa melakukan “follow-up” dengan setiap pelanggan yang sedang menggunakan produk Shaklee.

ESP

Untuk maklumat lanjut dan free consultation
Shaklee Independent Distributor ID:  1107056

FB Fanpage : Khasiat Susu Ibu


SMS/WHATSAPP : 012-6713780

Saya selalu berkongsi kebaikan supplemen shaklee di Fanpage Khasiat Susu Ibu; sudi-sudi add saya...

Kawasan COD : Bangi - Salak Tinggi - Sepang - Nilai - Banting

**Sila hubungi saya untuk mendapatkan senarai harga untuk produk di atas.

0 comments:

Please fill in your name eventhough you do not have url. Do not comment as annonymous. Tq